Voorpagina

Auto slachtoffer van ontvoering Nunspeet teruggevonden

NUNSPEET / PUTTEN – Dankzij een tip heeft de politie maandag aan het einde van de dag de auto teruggevonden van het slachtoffer van een ontvoering in Nunspeet. De auto stond geparkeerd aan de Waterweg in Putten, vlakbij de A28. Afgelopen vrijdag, 2 december, werd een man uit Doornspijk op klaarlichte dag ontvoerd. Hij kwam dezelfde avond op eigen gelegenheid weer naar huis. Lees verder »

Persoonsgegevens van inwoners rond Nijmegen mogelijk op straat

BEUNINGEN – Op 28 november heeft een leverancier, die voor Munitax werkzaamheden uitvoert, bij de informatiebeveiligingsdienst voor gemeenten (IBD) gemeld dat een laptop van één van de medewerkers is gestolen. Dit maakte de gemeente Beuningen maandag bekend. Er bestaat een kans dat op deze laptop gegevens van inwoners en bedrijven uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Wijchen waren opgeslagen. Lees verder »

FOTO’S: Bizar ongeval A12: files opgelost

foto: Roland HeitinkARNHEM – Vanwege een ongeval op de A12 bij knooppunt Waterberg waren maandagochtend twee rijstroken urenlang afgesloten. Er stonden daarom rond 07:00 uur al flinke files op de A12 en de A50 in de richting van Utrecht. Deze zijn echter later op de ochtend weer opgelost. Lees verder »