Voorpagina

Apeldoorner (39) verdacht van inbraakpoging

controle woninginbraakAPELDOORN – Een 39-jarige Apeldoorner is zaterdagnacht in zijn woonplaats door de politie aangehouden op verdenking van een inbraak poging. De man werd na een melding van een getuige onder verdachte omstandigheden aangetroffen in de tuin van een woning. Lees verder »

Kledingwinkel in Arnhem centrum overvallen

 Foto; Charles MollARNHEM –  Twee nog onbekende en gewapende mannen hebben vrijdagavond een kledingwinkel aan de Ketelstraat in Arnhem overvallen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren. Lees verder »

Felle uitslaande brand bij hoekwoning Dieren

foto: Melvin CornelissenDIEREN – Aan de Lindelaan in Dieren heeft donderdagavond een woningbrand gewoed. De zolderverdieping van de hoekwoning is totaal verwoest. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen woningen. Lees verder »

Dode bij ongeval Kanaalweg-Zuid bij Loenen

foto: Martin HeitinkLOENEN – Bij een frontale aanrijding op de Kanaalweg-Zuid bij Loenen woensdagmiddag is een persoon om het leven gekomen. Het slachtoffer bestuurde een brommobiel en kwam door een onduidelijke oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. De brommobiel werd geraakt door een auto. Lees verder »

Zeer grote brand verwoest tuincentrum Fonteyn in Uddel

foto: Roland HeitinkUDDEL – Bij een zeer grote uitslaande brand is het tuincentrum Fonteyn volledig verwoest. Het tuincentrum stond aan de Meervelderweg (N302) in Uddel. Bij de brand kwam veel rook vrij en de brandgeur was in de ruime omgeving te ruiken. De brand is meester en er is gestart met nablussen. Lees verder »