Voorpagina

Meisje vroeg op straat gevonden in Arnhem

ppARNHEM – Op donderdag 26 mei 2016 omstreeks 06.15 uur kwam er een niet alledaagse melding bij de politie binnen. Aan het einde van een drukke nachtdienst waar ze onder andere in aanraking waren geweest met veel dronken mensen, boze mensen, brandjes en verdachte situaties kregen zij de melding dat er een meisje van ongeveer 3 jaar oud was aangetroffen op straat. Lees verder »

Man uit Oldebroek aangehouden voor fotograferen in douche

FotocameraOLDEBROEK/RENESSE – Een inwoner van een dorpje in de provincie Gelderland is donderdagavond aangehouden. Hij werd betrapt toen hij in de douchecabine van een camping foto’s maakte van een vrouw. Het gaat om een 58-jarige man uit de gemeente Oldebroek, dit meldt de politiewoordvoerder tegenover GelreNieuws. Lees verder »

Doodsangst voor hondje aan het randje van de brug Arnhem

Politie Arnhem-NoordARNHEM – Agenten werden donderdagmiddag aangesproken toen zij bij de Backerei Derks stonden aan de Koningsstraat in Arnhem. Zij werden aangesproken door een man die enkel een riem in zijn hand had. De man gaf aan dat hij zojuist zijn hondje, een witte Jack Russel, verloren was in de stad. Lees verder »

Politie pakt tasjesdief in Arnhem op heterdaad

foto: 112VandaagARNHEM – De politie heeft een 44-jarige man uit Arnhem aangehouden in Arnhem. Hij wordt verdacht van diefstal van een tas. De verdachte had een tas weggenomen van een vrouw op de Velperbuitensingel in Arnhem. De man kon kort na zijn daad worden aangehouden dankzij een goed signalement dat van hem bekend was. Lees verder »