Politie pakt tasjesdief in Arnhem op heterdaad - GelreNieuws.nl

Politie pakt tasjesdief in Arnhem op heterdaad

Geplaatst op 26 mei 2016, om 12:02 uur

foto: 112VandaagARNHEM – De politie heeft een 44-jarige man uit Arnhem aangehouden in Arnhem. Hij wordt verdacht van diefstal van een tas. De verdachte had een tas weggenomen van een vrouw op de Velperbuitensingel in Arnhem. De man kon kort na zijn daad worden aangehouden dankzij een goed signalement dat van hem bekend was.

Het slachtoffer liep op de Velperbuitensingel in Arnhem en werd beroofd door de 44-jarige Arnhemmer. Dit gebeurde ter hoogte van de ABN-AMRO bank. De dader was weggereden op een scooter in de richting van de Looierstraat.

Eerder die dag was ook al iemand op straat beroofd en daar was sprake van een zelfde signalement. Omdat agenten een vermoeden hadden om wie het mogelijk zou kunnen gaan werd al rondgekeken in de omgeving van het woonadres van de verdachte. Deze kwam zoals de agenten al hadden ingeschat aanrijden. Hij voldeed aan het signalement. Agenten hielden de man aan en brachten hem naar het bureau waar hij werd ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com