Vrouw slachtoffer van straatroof in Arnhem Presikhaaf, politie zoekt getuigen - GelreNieuws.nl

Vrouw slachtoffer van straatroof in Arnhem Presikhaaf, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 2 oktober 2016, om 14:17 uur

ARNHEM – Op zaterdagmiddag, tussen 17.45 en 18.00 uur, is een fietsende vrouw op de Keulse Slag door een man in een witte auto van haar tas beroofd.

De vrouw fietste over de Keulse Slag in de richting van de Bethanienstraat. Iets voor de Lacomblestraat stond een witte auto langs de weg geparkeerd. Toen de vrouw deze auto voorbij wilde rijden, stapte daar een man uit die haar dwong te stoppen. Daarna pakte hij haar handtas die aan haar stuur hing, stapte weer in de auto en reed met hoge snelheid weg in de richting van de Bethanienstraat. Daar ging hij rechtsaf.

Van de dader is bekend dat het gaat om een blanke man, tussen 35 en 40 jaar oud, met een breed postuur. Hij had stijl donkerblond haar en was gekleed in een zwarte jas met rode accenten en een spijkerbroek. De man reed in een vrij nieuwe witte auto waarvan het kenteken begint met 57.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving en mensen die meer informatie hebben over de man zoals genoemd in het signalement. Zij kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan via 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com