Man gewond bij woningoverval in Bemmel - GelreNieuws.nl

Man gewond bij woningoverval in Bemmel

Geplaatst op 22 augustus 2017, om 05:21 uur

foto: Roland HeitinkBEMMEL – In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks middernacht, is een woning aan de Flierenhofstraat in Bemmel overvallen. De 36-jarige bewoner raakte daarbij gewond.

Een 23-jarige vrouw die ook in de woning was deed melding van de overval. De politie is direct met het onderzoek gestart. Ook de afdeling forensische opsporing deed onderzoek in en om de woning.

Wat er precies is voorgevallen is nog onduidelijk. Volgens de man en de vrouw zouden de daders via de achterzijde de woning zijn binnen gekomen. Omdat er nog veel vragen niet kunnen worden beantwoord, worden getuigen opgeroepen zich te melden.

Getuigen gezocht
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval. Mocht u informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook




foto: Roland Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com