Politie onderzoekt overval supermarkt in Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Politie onderzoekt overval supermarkt in Apeldoorn

Geplaatst op 17 augustus 2017, om 21:15 uur

APELDOORN – Een nog onbekende man heeft vanochtend een supermarkt aan de Imkersplaats in Apeldoorn overvallen. De man bedreigde twee medewerkers met een mes en ging er met een geldbedrag vandoor. Er waren veel klanten in de zaak aanwezig, niemand raakte gewond.

De overval vond om 11.45 uur plaats. De man kwam de zaak binnen, liep op twee naast elkaar gelegen kassa’s af, bedreigde de medewerksters die erachter zaten en eiste geld. De man bleek op een herenfiets bij de supermarkt te zijn aangekomen, en is te voet weggerend na de overval. De achtergebleven fiets is in beslag genomen door de politie.

Personeelsleden van de supermarkt zijn nog achter de dader aangegaan. De dader rende weg via de Imkersdreef, maar in de buurt van basisschool De Korf verloren de medewerkers de dader uit het oog.

Signalement
De dader is omschreven als een negroïde man van naar schatting rond de 25 jaar oud, met een lang (ca. 1.85-1.95m), dun, beetje slungelachtig postuur. De man droeg een volledig zwart trainingspak met een brede, witte baan op de arm. Ook had hij een capuchon op.

Tips?
Heeft u de dader in de supermarkt of tijdens zijn vlucht gezien en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com