28-jarige man beroofd, politie zoekt getuigen - GelreNieuws.nl

28-jarige man beroofd, politie zoekt getuigen

Geplaatst op 8 september 2017, om 16:08 uur

APELDOORN– In de nacht van donderdag op vrijdag 8 september is een 23-jarige Apeldoorner op de Nieuwstraat in Apeldoorn rond 03.55 uur beroofd door twee nog onbekende daders. De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer weten.

De man fietste vanuit het centrum naar huis over de Nieuwstraat, toen ter hoogte van de Hofstraat ineens twee mannen achter hem aan fietsten. De mannen kwamen vanuit de Brinklaan. Ze drukten het slachtoffer van zijn fiets en eisten zijn spullen op. Toen hij hier niet direct gehoor aan gaf werd de man tegen zijn hoofd geschopt. De daders zijn er met de kleine hoeveelheid contant geld die de man nog op zak had weggefietst.

Signalement
Het slachtoffer schat de ene dader ongeveer 21 jaar oud en de andere dader (met rode pet) iets ouder. Beide daders zijn rond de 1.80m lang en hebben een licht getinte huid. De ene dader droeg een zwart jack met zwarte capuchon op zijn hoofd en droeg een spijkerbroek. De tweede iets oudere dader droeg een rode baseballpet, een spijkerbroek en had een opvallend zware stem. Beide daders fietsten op een herenfiets met hoge stang.

Tips?
Denkt u de daders van deze beroving wellicht gezien te hebben afgelopen nacht, of weet u meer over wie de daders zijn? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via 0900-8844 of via het tipformulier op deze pagina. Anoniem een melding doen kan ook, via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com