Man en vrouw aangehouden na mishandeling in Velp - GelreNieuws.nl

Man en vrouw aangehouden na mishandeling in Velp

Geplaatst op 17 september 2017, om 12:09 uur

foto: Jean-Marc RegelinkVELP – In het onderzoek naar aanleiding van het aantreffen van een gewonde man bij een huis aan de Willemstraat in Velp zaterdagochtend vroeg, heeft de politie twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 31-jarige vrouw en een 38-jarige man, beiden uit Arnhem.

Zaterdagochtend kort na 06.00 uur troffen agenten na een melding van overlast op het adres in Velp een 31-jarige man aan met enkele verwondingen. Uit zijn relaas bleek dat hij tijdens de vakantie van de bewoners op het huis paste. De avond ervoor was hij naar een café in Velp geweest waar hij een stel had ontmoet dat later met hem mee naar huis waren gegaan. Daar aangekomen zouden ze hem hebben vastgebonden en mishandeld waarna hij was bestolen van onder meer zijn telefoon. Ook bleek de woning overhoop te zijn gehaald waarna het stel was vertrokken. Buurtbewoners reageerden uiteindelijk op het hulpgeroep van de man.

Na intensief onderzoek wist de recherche een beeld te krijgen van de verdachten, die in de loop van zaterdagavond werden aangehouden. Het stel zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com