Politie pakt woningovervallers op heterdaad in Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Politie pakt woningovervallers op heterdaad in Apeldoorn

Geplaatst op 1 september 2017, om 12:33 uur

APELDOORN – De politie heeft dankzij een alerte melder, donderdagavond twee woningovervallers op heterdaad kunnen betrappen. De woningoverval vond plaats omstreeks 21.45 uur in de Asselsestraat in Apeldoorn. De bewoner, een 61-jarige man, raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De twee verdachten, een 31-jarige man uit Dordrecht en een 41-jarige man uit Utrecht zitten vast.

ZIE OOK: Slachtoffer bij woningoverval Apeldoorn, twee verdachten aangehouden

Dankzij de melder waren agenten snel ter plaatse en konden de twee overvallers die net uit de woning wilden wegvluchten direct aanhouden. De politie startte met het onderzoek en stelde sporen veilig. Ook werd een auto, die in de omgeving werd aangetroffen door de politie meegenomen voor onderzoek. Vandaag wordt dit voortgezet.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com