Man zonder rijbewijs aangehouden in gestolen auto - GelreNieuws.nl

Man zonder rijbewijs aangehouden in gestolen auto

Geplaatst op 18 oktober 2017, om 14:17 uur

ARNHEM – De politie heeft in nacht van dinsdag op woensdag een 52-jarige man aangehouden in verband met een snelheidsovertreding. De man reed in een auto die later gestolen bleek te zijn.

Een agent reed vanuit Elst in een onopvallende politieauto in de richting van Arnhem waarbij een auto hem passeerde met een hoge snelheid. De meting gaf 160km/u aan op een weg waar je maximaal 80km/u mag rijden. Hierop gaf de agent een stopteken, maar de bestuurder van de auto vergrootte zijn snelheid en reed door. Vervolgens reed de man 100km/u binnen de bebouwde kom en negeerde meerdere stoplichten die op rood stonden. Uiteindelijk botste hij tegen een muurtje aan, de agent speelde hier meteen op in door achter hem te parkeren en de doorgang te blokkeren.

De bestuurder bleek een bekende van de politie. Toen de man een verdachte beweging maakte heeft de agent de man onder controle gebracht en uit de auto gehaald. De man is aangehouden op verdenking van rijden zonder rijbewijs, diefstal van de auto en snelheidsovertredingen. De eigenaar van de auto is op de hoogte gesteld en heeft hiervan aangifte gedaan.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com