Politie zoekt getuigen na beroving in Wageningen - GelreNieuws.nl

Politie zoekt getuigen na beroving in Wageningen

Geplaatst op 19 oktober 2017, om 13:41 uur

WAGENINGEN– De beroving is al anderhalve week geleden, maar toch vraagt de politie nog om getuigen. Op maandag 9 oktober werd een jonge vrouw in Wageningen slachtoffer van een straatroof. Later die avond probeerde iemand een andere vrouw te beroven, maar dat mislukte. De slachtoffers meldden zich pas later bij de politie. Beide zaken worden nu onderzocht, in de hoop dat er aanwijzingen richting een dader komen. Daarom vraagt de politie hulp van mogelijke getuigen.

Wie heeft er iets gezien?
De beroving: maandag 9 oktober rond 22.00 uur fietste het 20-jarige slachtoffer op de Akkermaalsbos in Wageningen, vlakbij de Mondriaanlaan. Ineens werd ze door een man met een steekwapen bedreigd, ze moest haar geld afstaan. De man had zijn gezicht bedekt, hij is tussen de 1.75 en 1.80 meter lang. Hij had waarschijnlijk zwarte kleding aan.

De poging tot beroving: later op die avond werd een andere jonge vrouw ook benaderd door een man. Dat gebeurde aan de Dijkgraaf in Wageningen. Dit slachtoffer wist te ontkomen.

Vragen
De politie heeft de volgende vragen:

Wie heeft er maandagavond in de buurt van de Mondriaanlaan, Dijkgraaf en het terrein van de Wageningen University & Research iets opvallends gezien dat met deze zaken te maken kan hebben?
Wie heeft een man in die omgeving gezien die aan het signalement voldoet?
Wie heeft er andere informatie over de dader, of andere informatie die mogelijk een link heeft met deze zaken?

Bel 0900-8844 om uw tips te delen.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook




WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com