Vier gewonden bij geweldsincident in Arnhem - GelreNieuws.nl

Vier gewonden bij geweldsincident in Arnhem

Geplaatst op 9 februari 2018, om 15:09 uur

ARNHEM – De politie is sinds vrijdagmiddag bezig met het onderzoek naar het geweldsincident waarbij vier mensen gewond raakten. Omstreeks 14.30 uur, werd melding gedaan van een geweldsincident in een woning aan de Gemertstraat in Arnhem, waarbij meerdere personen gewond zouden zijn geraakt. Voor de slachtoffers werd ook de traumaheli ingezet. De gewonden zijn allemaal buiten levensgevaar.

De politie ging direct met meerdere eenheden ter plaatse. In de woning aan de Gemertstraat werden drie bewoners, een man van 49 en twee vrouwen van 33 en 51 jaar, gewond aangetroffen in de woning. Zij werden overgebracht naar het ziekenhuis. In de woning waren ook twee kinderen aanwezig. Zij bleven ongedeerd.

Toen de agenten onderweg waren kregen zij ook een melding dat er even verderop in een woning aan de Heeswijkstraat een man was binnengedrongen. De man had bij een willekeurige woning aangebeld en was naar binnen gelopen toen de deur werd geopend.

Enkele agenten gingen ook naar die woning en hielden de man aan. Hij bleek gewond, werd geboeid en is voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De 40-jarige man uit Mook wordt als verdachte aangemerkt.

De politie heeft nog heel veel vragen en kan op dit moment alleen maar kwijt dat er in de woning aan de Gemertstraat een conflict is geweest waarbij de zaak is geëscaleerd. De politie zet vandaag het onderzoek voort en doet geen verdere mededelingen.

Getuigenoproep
Mochten er mensen zijn waarmee de politie nog niet heeft gesproken maar die wel informatie hebben dan horen wij dat graag. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Foto’s: Roland Heitink en Melvin

Foto’s: Roland Heitink en Melvin

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com