Pizzakoerier overvallen door gewapende personen met bivakmutsen - GelreNieuws.nl

Pizzakoerier overvallen door gewapende personen met bivakmutsen

Geplaatst op 17 mei 2018, om 15:23 uur

foto: PolitieGAANDEREN – Woensdagavond omstreeks 22.00 uur werd een pizzakoerier overvallen op de Stuwstraat. Het slachtoffer wilde net zijn scooter parkeren toen hij plotseling werd aangesproken door twee onbekende personen, donker gekleed en met bivakmutsen op.

Onder bedreiging van een mes en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp werd hij gedwongen geld af te geven. De politie is bezig met onderzoek en zoekt getuigen.

Beide verdachten gingen er na de beroving vandoor in de richting van de Bethlehemstraat. Politieagenten kwamen ter plaatse en startten een onderzoek. Zij spraken met de pizzabezorger, die verder ongedeerd bleef, en namen aangifte op. Diezelfde avond kon een verdachte, een 20-jarige inwoner uit de gemeente Oude IJsselstreek, worden aangehouden. Hij zit ingesloten voor verhoor. Naar de tweede verdachte is de politie nog op zoek.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van deze beroving. Heeft u opnames gemaakt of anderszins informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, neemt u dan contact op met de Districtsrecherche in Apeldoorn via telefoon 0900-8844. Wenst u liever informatie anoniem te melden dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com