Vernieler auto’s aangehouden - GelreNieuws.nl

Vernieler auto’s aangehouden

Geplaatst op 9 november 2009, om 16:32 uur

WAPENVELD – De politie heeft op zondagmiddag 8 november in Wapenveld een 20-jarige man uit die plaats aangehouden voor het vernielen van twee auto’s.

Een oplettende getuige had in de nacht van zaterdag op zondag in de Prof. Brummelkampstraat de man bij twee auto’s zien rommelen. Toen hij hem aansprak fietste de Wapenvelder met een paar wieldoppen weg. Later bleek dat hij ook meerdere banden van de twee auto’s had lek gestoken. Na verder onderzoek kon de vernieler zondag bij zijn woning aan worden gehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op tegen de 20-jarige.

Inbraak woning

ERMELO – Op vrijdagavond 6 november is er ingebroken in een woning aan de Willem de Zwijgerlaan in Ermelo. Er werden onder andere bankpassen gestolen.

Men forceerde een raam om binnen te komen. De bewoners waren niet thuis en het hele huis is doorzocht. Met de gestolen passen werden vrijdagavond al meerdere bedragen gepind. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben over de inbraak te bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Woninginbraak

EMST – Op zaterdag 7 november is er ingebroken in een woning aan de Ds. van Rhijnstraat in Emst. Er werden onder andere sieraden gestolen.

De inbraak vond plaats tussen 19:30 en 21:30 uur. Er werd een raam geforceerd om binnen te komen. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben te bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).