+ Auto gestolen bij woninginbraak

Geplaatst op 24 mei 2010, om 12:23 uur

DOETINCHEM – In de nacht van zondag op maandag 24 mei is er ingebroken in een woning aan de Boerhaave in Doetinchem. Er is onder andere geld weggenomen. Ook werd er een personenauto vanaf de oprit gestolen.

Men is binnengekomen door een slot te forceren. Er werd onder andere een autosleutel weggenomen. De blauwe Audi A4 station voorzien van kenteken 97-XH-VT, die op de oprit stond, werd gestolen. De politie heeft de inbraak in onderzoek. De auto staat als gestolen geregistreerd.

Drie auto’s opengebroken

WINTERSWIJK – Tussen vrijdagavond en zaterdagmorgen 22 mei is er ingebroken in drie personenauto’s van een bedrijf aan de Tinbergenstraat in Winterswijk. Er is niets weggenomen.

De auto’s stonden geparkeerd op het bedrijventerrein aan de Tinbergenstraat. Men heeft de ruiten ingeslagen en de auto’s doorzocht. Er is niets gestolen. De politie heeft de inbraken in onderzoek.

Motorrijder gewond bij eenzijdig ongeval

HARREVELD – Een 45-jarige motorrijder uit Enschede is zondagmiddag 23 mei gewond geraakt nadat hij met zijn motor onderuit ging. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 14:30 uur. De motorrijder reed op de Varsseveldseweg in Harreveld. Toen hij de Wolterij opreed kwam hij in de bocht door onbekende oorzaak ten val. De man raakte hierbij gewond. Hij werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.