Politie zoekt ‘vroege vogels’ na ramkraak - GelreNieuws.nl

Politie zoekt ‘vroege vogels’ na ramkraak

Geplaatst op 17 juni 2010, om 19:53 uur

HARDERWJK – In de vroege ochtend van donderdag 17 juni heeft er een ramkraak plaatsgevonden bij een gokhal aan de Strandboulevard West in Harderwijk. Men is er met een geldbedrag vandoor gegaan.

De ramkraak vond rond 04:00 uur plaats. De schade aan het pand is aanzienlijk. De glaspui is er uitgereden en binnen zijn meerdere speelautomaten opengebroken. De politie was snel ter plaatse, maar trof geen voertuigen of personen meer aan. Uit eerste onderzoek blijkt men via het Zeepad richting de wijk Stadwei te zijn gevlucht.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. De ramkraak vond weliswaar in de zeer vroege ochtend plaats, maar de vermoedelijke vluchtroute (via de wijk Stadswei) is wel een intensief gebruikte route dus wellicht zijn er toch vroege vogels die de auto hebben zien wegrijden. De gebruikte auto is een klein model voertuig en er was sprake van minstens 2 daders, beide in het donker gekleed en met zwarte mutsen. Getuigen kunnen de politie bellen via 0900-8844.