Vrouw geschopt en geslagen voor de supermarkt

Geplaatst op 8 januari 2015, om 14:03 uur

foto: Persbureau HeitinkARNHEM – De politie in Arnhem is op zoek naar getuigen van een mishandeling afgelopen dinsdagmiddag voor een supermarkt aan de Amsterdamseweg. Een 22-jarige vrouw werd door een tot dusver onbekende man geschopt en geslagen.

Aanleiding tot de mishandeling is nog onbekend. Volgens het slachtoffer stond ze in de rij voor de kassa te wachten. Voor haar stond de onbekende man, die zich kennelijk ergerde aan het gedrag van een andere klant. Nadat de man had afgerekend liep hij naar buiten. Toen het slachtoffer kort daarop ook naar buiten liep sprak de man haar aan en sloeg en schopte haar. Vervolgens stapte hij op een scooter en reed weg.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Volgens het slachtoffer ging het om een blanke man van ongeveer 35 a 40 jaar met lichtblond tot grijs haar. Hij was kalend en had een dunne snor en baard met een sikje. De man had een normaal postuur en was met 1.65 tot 1.70 m kleiner dan het slachtoffer. De man had lichtkleurige ogen, droeg een donkerkleurige spijkerbroek en een lichtkleurig vest. Hij reed op een grijze scooter.

Op het moment van de mishandeling, die omstreeks 17.15 uur plaatsvond, waren er meerdere klanten die de zaak in en uit liepen. Zij moeten dan ook getuige zijn geweest van het voorval. De politie komt graag met hen in contact omdat ze mogelijk waardevolle informatie hebben die kan leiden tot de opsporing van de dader. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of via het tipformulier op de website politie.nl.