Slachtoffer van dodelijk ongeluk Eerbeek is 20-jarige jongeman uit Dieren - GelreNieuws        

Slachtoffer van dodelijk ongeluk Eerbeek is 20-jarige jongeman uit Dieren

Geplaatst op 26 april 2015, om 13:45 uur

BramEERBEEK – Bij het dodelijk ongeval zaterdagochtend op de Dierenseweg in Eerbeek kwam de 20-jarige Bram Hendriks uit Dieren om het leven. De politiewoordvoerder bevestigd dat het gaat om de 20-jarige.

Bram was vrachtwagenchauffeur bij Thomassen Transport in Loenen. Op de plek des onheils zijn inmiddels bloemen gelegd door familie, vrienden en kennissen. Stukken boomschors en de strepen van de het politie onderzoek zijn de stille getuigen van het ernstig ongeluk. Op de kaartjes van de bloemen staan onder andere: ‘Nooit had ik ooit verwacht dat wij zouden zeggen, Bram je bent uit het oog, maar niet uit het hart. Rust zacht lieve Bram’ en ‘Bram veel te vroeg! Rust zacht lieve jongen.’.  Ook zijn Facebook stroomt vol met reacties.

Een agent reed zaterdagochtend rond 7.30 uur over de Dierenseweg en zag de auto staan. Hij vertrouwde de situatie niet en heeft gekeken of er iemand in het water lag. Dat bleek zo te zijn. De agent heeft de man uit het water gehaald en gereanimeerd. Echter mocht dit niet baten en overleed hij ter plekke.