Auto slachtoffer woningoverval Rheden gevonden in Arnhem - GelreNieuws.nl

Auto slachtoffer woningoverval Rheden gevonden in Arnhem

Geplaatst op 27 oktober 2015, om 16:32 uur

Foto: Politie.nlRHEDEN/ARNHEM – Eerder deze maand, op zondagavond 11 oktober, is een 58-jarige man in zijn huis aan de Schietbergseweg in Rheden overvallen door drie mannen. De overvallers bedreigden en mishandelden de man en gingen er met onder meer geld en de auto van het slachtoffer vandoor. De auto van de man is afgelopen weekend aangetroffen in Arnhem.

De auto, een zilvergrijze Mercedes met kenteken 97-SN-NT, is zaterdagavond aangetroffen aan de Dukenburgstraat in Arnhem. De politie ging kijken naar aanleiding van een melding over een auto die niet in de buurt thuishoorde, en trof de auto van de man uit Rheden aan. Uit het buurtonderzoek komt het vermoeden naar voren dat de auto er op maandag 19 oktober nog niet stond, en dinsdag 20 oktober wel. Mogelijk is de auto dus in de tussenliggende nacht achtergelaten aan de Dukenburgstraat.

Tips en getuigen gezocht
Het overvallenteam van de politie heeft de woningoverval in onderzoek en wil heel graag weten of er mensen zijn die meer kunnen vertellen over de auto. Heeft u gezien wie de auto aan de Dukenburgstraat heeft achtergelaten, of heeft u personen bij de auto gezien? Of weet u meer over waar de auto tussen de avond van de overval (11 oktober) en 20 oktober gezien is?

Als u iets gezien heeft of meer weet, neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Bureau GLD
Woensdagavond 28 oktober besteedt Bureau GLD, het opsporingsprogramma van Omroep Gelderland, opnieuw aandacht aan deze zaak en de aangetroffen auto. De uitzending van Bureau GLD is om 18.20 uur en deze wordt elk uur na het nieuws opnieuw uitgezonden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com