Politiebureau Dieren doelwit vandalen; politie zoekt getuigen

Geplaatst op 12 oktober 2015, om 16:55 uur

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkDIEREN – De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk wat gezien hebben van de vernielingen die onlangs werden aangericht aan het politiebureau in Dieren aan de Hogestraat.

Woensdag 7 oktober werd iets voor 17.00 uur een ruit vernield van het politiebureau. Eerder die middag was er ook al met een steen tegen de gevel gegooid. Hierbij werd overigens niets vernield. Agenten die aan het werk waren hebben nog wel in de omgeving gezocht maar troffen niemand meer aan.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Op vrijdagmiddag iets voor 16.00 uur was het wederom raak. Nu werd er een fles met een brandbare vloeistof op de binnenplaats gegooid. De brand is toen vanzelf uitgegaan. De politie neemt de zaak hoog op en hoopt dat er getuigen zijn die hen kan helpen deze zaak op te lossen.

De politie houdt er rekening mee dat er een verband is met de graffiti die is aangetroffen op de basisschool  de Boomgaard-Zuid aan het Schoolpad in Dieren.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.