Bewakingsbeelden: de overvallers van Apeldoorn en Zutphen - GelreNieuws.nl

Bewakingsbeelden: de overvallers van Apeldoorn en Zutphen

Geplaatst op 14 december 2015, om 15:24 uur

APELDOORN/ZUTPHEN – Op woensdagavond 4 november worden kort na elkaar twee gewapende overvallen gepleegd in Apeldoorn en Zutphen. De politie gaat er vanuit dat het om dezelfde daders gaat. Dinsdagavond geeft Opsporing Verzocht aandacht aan deze zaak.

De eerste overval vindt die avond plaats rond 22.00 uur bij de Albert Heijn aan de Schapendoesweg in Apeldoorn. Met een zeer geringe buit gaan de twee er vandoor, het personeel en winkelpubliek geschrokken achterlatend.

Anderhalf uur later duikt hetzelfde tweetal weer op bij een snackbar aan de Ruijs de Beerenbrouckstraat in Zutphen. Ook daar wordt het personeel en een bezoeker bedreigd met een vuurwapen.

Van beide overvallen zijn duidelijke bewakingsbeelden beschikbaar. Deze worden in de uitzending getoond. Daarnaast heeft het overvallenteam dat beide zaken onderzoekt nog verschillende vragen.

Afwijkende uitzendtijd
Vanwege het Sportgala wordt Opsporing Verzocht op dinsdagavond 15 november rond 22.10 uur uitgezonden op NPO1. De herhaling is de volgende dag om 11.35 uur op NPO2.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com