Vrouw, politieagent en hond gewond na ongeval Breedenbroek - GelreNieuws.nl

Vrouw, politieagent en hond gewond na ongeval Breedenbroek

Geplaatst op 30 december 2015, om 19:30 uur

foto: Manon FeukkinkBREEDENBROEK – Op de kruising Strangrondweg N317 met de Terborgseweg bij Breedenbroek heeft woensdagavond een ongeval plaatsgevonden. Daarbij raakte een hond en een vrouw gewond. Ook een agent, die de ontsnapte  hond wilde vangen raakte gewond.

Het gebeurde even na 18.00 uur. Op de kruising kwamen de personenauto en de bestelbus door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De bestuurster van de personenauto is uit haar benarde positie bevrijdt door de brandweer. Ze is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij.

In de personenauto zaten 10 Maltezer honden. Waarom er zoveel honden in de auto zaten is onduidelijk. Een hond die gewond raakte ontsnapte. Meerdere politieagenten probeerde de hond te vangen. Daarbij werd één agent meerdere keren gebeten in zijn hand. Vanwege  de verwondingen van de agent is hij door zijn collega naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelt een onderzoek in naar het ongeval. Men onderzoekt tevens  waarom er zoveel honden in één auto zaten.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com