Artikel

Overzicht: alle incidenten tijdens de jaarwisseling 2019 – 2020

Geplaatst op 1 januari 2020 05:51 | Laatst bijgewerkt op 1 januari 2020 06:11

REGIO – In dit bericht vindt u een overzicht van de grotere incidenten uit de regio tijdens oudjaarsdag 2019 en nieuwjaarsnacht 2020.

De foto’s zijn gemaakt door Jeffrey Slendebroek, Charles Moll, Melvin Ewald, Tom Huysman en Mario Beekman van Persbureau Heitink.


Voertuigbranden in Arnhem

De regio Arnhem werd in de avond en nacht geteisterd door autobranden. Zo waren er autobranden in Arnhem op de Pijkruidstraat, Laan van Presikhaaf, twee verschillende branden op de Dovenetellaan en op de Merwedestraat. In alle gevallen gaan de hulpdiensten uit van brandstichting.

Ook een scooter en een vrachtwagen moesten het op de Geelgorslaan en de Merwedestraat ontgelden.


Vier mensen zwaargewond uit lift gehaald na forse brand

ARNHEM – Bij een portiek van een flat heeft tijdens jaarwisseling een grote brand gewoed bij een portiek aan de Gelderseplein in Arnhem-Zuid. Vier jonge mensen zijn uit een lift gehaald bij de brand. Hun toestand is kritiek. Lees verder »


Autobrand Oosterbeek

Ook in Oosterbeek ging een voertuig in vlammen op. Hier werd een auto op de Benedendorpseweg volledig verwoest.


tekst gaat verder onder advertentie


Onrustige nacht in Ede

in Ede was het een onrustige avond en nacht in voornamelijk de wijk Veldhuizen. Er werden veel branden en andere vernielingen gepleegd. Daarnaast werden er bij meerdere branden hulpdiensten belaagd en raakte een brandweerwagen beschadigd door gegooid vuurwerk.


Grote brand in woning met rietendak in Wijchen

WIJCHEN –  Op oudejaarsavond heeft er een grote brand gewoed in een woning met rietendak aan de Valendrieseweg in Wijchen. De vlammen sloegen er meters hoog uit. Lees verder »


tekst gaat verder onder advertentieBuitenbranden Duiven en Velp

Verder waren er de nodige buitenbranden aangestoken. Zo in Duiven en Velp


Branden in Tiel, 1 aanhouding

Op het parkeerterrein van de Wadenoijenlaan was een jerrycan met benzine leeggegooid en gaf een vlammenzee tegen een lantaarnpaal aan. De brandweer had de vlammen snel onder controle. Er is even later een jongeman aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Bij Pro Persona aan de Siependaallaan was er een korte maar felle brand. Zover bekend raakte niemand gewond.