Vrouw te water na uitlaten hond in Arnhem - GelreNieuws.nl

Vrouw te water na uitlaten hond in Arnhem

Geplaatst op 9 april 2020, om 12:22 uur

ARNHEM – De hulpdiensten zijn donderdag groots uitgerukt naar het Immerloo Park in Arnhem voor vermoedelijk een persoon te water. De persoon zou achter een hond aan zijn gegaan. De vrouw is inmiddels aangetroffen en naar het ziekenhuis overgebracht.

De hulpdiensten werden rond 12:00 uur massaal opgeroepen. De melding was dat iemand een hond aan het uitlaten was, die vervolgens er vandoor het water inging, en deze persoon daar achteraan gegaan zou zijn, zo laat brandweerwoordvoerder weten.

Aangetroffen
De brandweer was uitgerukt met onder andere duikers, oppervlakteredders en er was ook een traumahelikopter ter plaatse. De persoon is even later door de hulpdiensten in de buurt van het Immerloo Plas aangetroffen, zo liet de brandweerwoordvoerder in een update weten. De vrouw is wel meegenomen ter controle door de ambulance richting het ziekenhuis.

De persoon was buiten het zicht van de melders het water weer uitgegaan, maar is even later aangetroffen door de hulpdiensten. Alle hulpdiensten zijn inmiddels weer retour.