Man bewusteloos geslagen en heup gebroken Arnhem, wie waren de daders? - GelreNieuws.nl

Man bewusteloos geslagen en heup gebroken Arnhem, wie waren de daders?

Geplaatst op 29 maart 2022, om 23:12 uur

ARNHEM – De politie is op zoek naar vier jonge mannen die verantwoordelijk zijn voor een zware mishandeling in Arnhem. Op zaterdagavond 26 februari 2022 hebben ze een groepje van drie vrienden geschopt en geslagen bij parkeerplaats de Blauwe Golven. Eén van de slachtoffers, een 37-jarige Arnhemmer, liep daarbij een gebroken heup op.

Opsporing verzocht besteedde er dinsdagavond aandacht aan deze zaak.

De drie vrienden waren kort voor middernacht op zoek naar een parkeerplek toen de vier daders richting de Blauwe Golven liepen. De kleinste van de vier gooide zonder aanleiding iets tegen de auto aan. Toen de inzittenden verhaal wilden halen, werd het viertal direct agressief.

Bewusteloos
De slachtoffers werden geduwd, geschopt en geslagen. De man van 37 raakte zelfs even bewusteloos. Terwijl hij op straat lag, bleven twee van de daders op hem in schoppen. Pas toen twee voorbijgangers het viertal op hun gedrag aanspraken, zijn de daders vertrokken.
De politie wil graag in contact komen met de twee voorbijgangers die de daders op hun gedrag aanspraken.

Baan kwijt
In het ziekenhuis bleek dat de heup van de 37-jarige Arnhemmer gebroken was. Hij is direct geopereerd en zijn revalidatie zal waarschijnlijk een half jaar duren. Zijn bewegingsvrijheid is dusdanig afgenomen dat hij afhankelijk is van vrienden, familie en de thuiszorg. Ook raakte hij zijn pas verworven baan kwijt, omdat hij zo’n lange tijd uit de roulatie is.

Vier jonge mannen
De vier daders kwamen uit de richting van ‘de blikken bioscoop’ in het uitgaansgebied van Arnhem. Ze zijn vermoedelijk begin 20 en hebben alle vier een lichtgetinte huidskleur.

Eén van hen is duidelijk de kleinste. Twee anderen zijn juist vrij lang en hebben een vol postuur. Waarschijnlijk zijn ze die avond in het centrum van Arnhem geweest. Wie heeft hen daar gezien?

Na de mishandeling zijn de vier in een witte Volkswagen Golf of Polo gestapt die geparkeerd stond bij de Blauwe Golven.

Help de politie
Wie zijn de daders? Wie zegt mogelijk de combinatie iets met de witte VW Golf of Polo? Wie zijn de twee getuigen?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com