39-jarige Edenaar gepakt voor schietpartij in Den Haag - GelreNieuws.nl

39-jarige Edenaar gepakt voor schietpartij in Den Haag

Geplaatst op 6 juli 2017, om 18:08 uur

foto: MelvinDEN HAAG/EDE – In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 juni 2016 werd een 25-jarige vrouw in de Rozenburgstraat beschoten. De politie startte onder leiding van een officier van justitie een onderzoek. In dit onderzoek zijn dinsdag 4 juli 2017 vier verdachten aangehouden waaronder een man uit Ede.

De vrouw liep die nacht omstreeks 01.00 uur met haar moeder in de Rozenburgstraat toen zij plotseling werd beschoten. Zij werd hierbij in haar bovenbeen geraakt en moest hiervoor in het ziekenhuis worden behandeld.

Opsporing Verzocht en Team West
Op dinsdag 20 juni vroeg de politie opnieuw in Opsporing Verzocht en het lokale opsporingsprogramma Team West, aandacht voor deze zaak en liet zij beelden zien van de mogelijke dader.

Aanhoudingen
Op dinsdag 4 juli werden door twee arrestatieteams in Den Haag, Ede, Renswoude en Hellevoetsluis in totaal vier verdachten aangehouden, waarna hun woningen werden doorzocht. Hierbij zijn diverse goederen in beslag genomen. Het gaat om twee mannen uit Den Haag van 38 en 37 jaar oud, een 39-jarige man uit Ede en een 40-jarige man uit Renswoude. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Op vrijdag 6 juli worden de verdachten voorgeleid aan de rechter-commissaris.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com