Inbrekers jatten keuken uit leegstaande woning - GelreNieuws.nl

Inbrekers jatten keuken uit leegstaande woning

Geplaatst op 13 oktober 2008, om 16:54 uur

Laren – In een leegstaande woning aan de Sportparkweg in Laren werd tussen zaterdag 11 oktober  16:30 uur en zondag 12 oktober 14:00 uur werd er ingebroken. Er werden diverse goederen weggenomen.

De daders kwamen binnen door een deur te forceren. Er werden diverse goederen buit gemaakt waaronder de keuken die nog geplaatst moest worden. De politie is direct een onderzoek gestart.

Zonder toestemming met auto aan de haal

Twello – Een 20-jarige jongeman uit Twello is in de nacht van zaterdag op zondag 12 oktober zonder rijbewijs aan het joyriden geweest. De jongeman had zonder toestemming de auto van een familielid meegenomen en was met deze auto tegen een andere auto aangereden, die geparkeerd stond op de Verdistraat in Twello.

Op zaterdagavond 11 oktober had de aangever haar auto onbeschadigd geparkeerd op de Verdistraat. Zondag bleek haar auto te zijn aangereden. Dankzij een oplettende getuige kon de 20-jarige jongeman als verdachte worden gehoord. Hij bleek zonder rijbewijs in een auto te zijn gestapt van een familielid en tegen de auto te zijn aangereden. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

Motorrijdster gewond na aanrijding

Laren – Een 43-jarige motorrijdster uit Loenen (Gld) raakte zondagmiddag 12 oktober op de Markeloseweg in Laren gewond nadat zij in botsing kwam met een motor, bestuurd door een 55-jarige man uit Zwolle.

De 43-jarige motorrijdster maakte deel uit van een toertocht. Zij reed over de Markeloseweg en zag te laat dat de motor voor haar afremde. Hierdoor reed zij tegen de achterzijde aan van deze motor, bestuurd door de 55-jarige Zwollenaar. De vrouw werd met letsel aan haar been en arm door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 55-jarige man en zijn bijrijder liepen licht letsel op en konden na controle, door ambulancepersoneel, hun weg vervolgen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com