Overlast door jongeren - GelreNieuws.nl

Overlast door jongeren

Geplaatst op 11 oktober 2008, om 10:31 uur

Zutphen – De politie heeft vrijdagavond 10 oktober op de Tichelkuilen in Zutphen twee tieners bekeurd voor het drinken op straat en hen, samen met hun vrienden de gemaakte rommel op laten ruimen.
De politie kreeg rond 20.40 uur een melding dat een groepje jongeren op de tichelkuilen voor overlast zorgde. Zij hadden harde muziek bij zich, donken alcohol op straat en maakten rommel. Agenten troffen de jongeren en twee van hen werden bekeurd omdat zij inderdaad alcohol op straat dronken. Samen met hun vrienden hebben zij de rommel opgeruimd en zij zijn op hun gedrag aangesproken.

Bromfietser gewond bij aanrijding

Eerbeek – Een 20-jarige Eerbeker is vrijdagmiddag 10 oktober gewond geraakt bij een ongeval op het Oranje Nassauplein in zijn woonplaats. Hij ging met zijn bromfiets onderuit.

De aanrijding gebeurde omstreeks 16.50 uur. Bij het nemen van een bocht ging hij onderuit en liep een hoofdwond op. Ambulancepersoneel verleende eerste hulp. De bromfiets raakte beschadigd en is door de politie tijdelijk uit het verkeer genomen omdat hij niet verzekerd bleek.

Conducteur geslagen

Doetinchem – Tegen een 22-jarige Doetinchemmer wordt proces-verbaal opgemaakt omdat hij vrijdagmiddag 10 oktober een conducteur op het station in zijn woonplaats heeft geslagen.

De jongeman was kennelijk aan de late kant om de trein te halen en stak, ondanks de gesloten spoorwegbomen, het spoor over. Toen hij hierop werd aangesproken wenste hij niet mee te werken en sloeg uiteindelijk een conducteur in het gezicht. Hij kon worden aangehouden en is aan de politie overgedragen. Er wordt proces-verbaal tegen de jongeman opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com