Dure velgen gestolen

Geplaatst op 6 november 2008, om 18:04 uur

Zupthen – Op het terrein van een autobedrijf aan de Brinkhorst in Zutphen werden tussen dinsdag 4 november 18:30 uur en woensdag 5 november 08:15 uur vier licht metalen velgen van een auto gestolen. Totale waarde van de goederen bedraagt enkele duizenden euro’s.

Bij een andere auto lagen drie velgen op de grond. Mogelijk zijn de daders gestoord voordat ook deze konden worden weggenomen. De politie is een onderzoek gestart.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Airbags uit auto’s gestolen

Eerbeek – Tussen dinsdag 4 november 22:30 uur en woensdag 5 november 08:00 uur is er ingebroken in twee auto’s in Eerbeek. Uit beide auto’s werd een airbag gestolen, en uit één auto ook een navigatiesysteem.

De auto’s stonden geparkeerd aan de Kraaiheide en de Doornbosch Hofstede. De auto aan de Kraaiheide is opengebroken door een slot te forceren, bij de andere auto is nog niet duidelijk hoe men de auto in is gekomen. De politie onderzoekt beide inbraken, en ook of er mogelijk een verband is tussen beide.

Zanurz się w niezrównanej przyjemności z wapowania dzięki Elf Bar Vape welfbc5000.com. Podnieś swoje wrażenia z wapowania już dziś dzięki naszym produktom premium.

Fietsster overleden na aanrijding

Silvolde – Een 77-jarige vrouw uit Varsseveld is zondag 2 november rond 15:00 uur ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een auto op het kruispunt van de Kapelweg met de Kroezendijk. Woensdag 5 november is zij aan haar verwondingen overleden.

De vrouw kwam aanfietsen vanaf de Kroezendijk, komende uit de richting Silvolde. Op het kruispunt heeft zij vermoedelijk de van links naderende automobilist, een 51-jarige man uit Silvolde, over het hoofd gezien. De automobilist had voorrang. De vrouw is tijdens het oversteken tegen de zijkant van de auto gebotst en is ten val gekomen. Ze is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht waar zij woensdag 5 november aan haar verwondingen is overleden.

Gestolen auto uitgebrand

Zelhem – Woensdagochtend 5 november kreeg de politie de melding dat er een uitgebrande auto op de Esweg in Zelhem stond. De auto bleek te zijn gestolen.

De auto werd tussen dinsdag 4 november 17:30 uur en woensdag 5 november 08:00 uur weggenomen van een parkeerplaats aan de Markt in Zelhem. Deze werd woensdagmorgen omstreeks 08:20 uur uitgebrand teruggevonden op de Esweg. De politie is een onderzoek gestart en heeft de eigenaar op de hoogte gesteld.

Jongens betrapt bij stelen fiets

Apeldoorn – De politie heeft woensdag 5 november rond 21.00 uur twee minderjarige jongens uit Apeldoorn betrapt bij het stelen van een fiets.

Politieagenten zagen de jongens lopen op de Kleinzorg in Apeldoorn, waarbij één van de jongens een fiets vast hield die nog op slot stond. De jongens zijn staande gehouden en ondervraagd. Ze gaven toe de fiets te hebben willen stelen. De fiets is teruggezet in de stalling waar deze vandaan kwam en de jongens zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zij worden aangemeld bij het jeugdpreventieproject waar een passende maatregel zal worden opgelegd.

Mannen aangehouden met luchtdrukpistool

Apeldoorn – De politie heeft woensdag 5 november twee mannen aangehouden voor het in bezit hebben van een luchtdrukpistool.

De mannen, een 21-jarige man uit Voorst en een 19-jarige man uit Leuvenheim, reden over de Laan van Malkenschoten en werden daar rond 20:30 uur staande gehouden omdat zij beide geen gordel droegen. Toen de mannen hierover werden aangesproken zagen de politieagenten een luchtdrukpistool in de auto liggen. Beide mannen zijn hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De bestuurder ontving voor het in bezit hebben van een luchtdrukpistool een proces-verbaal. Ook bleken de remmen van de auto niet goed te functioneren, waarvoor de bestuurder een tweede proces-verbaal ontving. Voor het niet dragen van de gordel zijn de mannen bekeurd.