Fietsers botsen in Gorssel - GelreNieuws.nl

Fietsers botsen in Gorssel

Geplaatst op 18 december 2008, om 11:40 uur

Ambulance Zutphen | Fotobureau KerkmeijerGORSSEL – Een 60-jarige fietser uit Warnsveld is woensdagmorgen 17 december gewond geraakt na een aanrijding met een 13-jarige fietser uit Epse. De  Warnsvelder liep twee gebroken ribben en een gebroken sleutelbeen op.

Het ongeval gebeurde omstreeks 07:50 uur. De 60-jarige man reed op zijn racefiets over de Deventerweg richting Epse. De 13-jarige jongen fietste in een groep in tegengestelde richting. De groep maakte ruimte voor de racefietser. Plotseling kwam de 13-jarige fietser, tijdens het passeren, uit de groep. Hij had de racefietser vermoedelijk over het hoofd gezien. Beide fietsers kwamen ten val, de racefietser raakte gewond. Hij werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Woninginbraak

ZUTPHEN – Maandag 15 december ontdekten bewoners van een woning aan de Thorbeckesingel in Zutphen dat er was ingebroken. Er is onder andere geluidsapparatuur weggenomen.

Men is binnengekomen door een ruit te forceren. De bewoners waren enkele dagen afwezig en ontdekten de inbraak bij thuiskomst. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Met iets teveel drank op achter het stuur

VOORST – De politie heeft in de nacht woensdag op donderdag 18 december een 43-jarige man uit Amsterdam aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

De man werd rond 01.20 uur een stopteken gegeven tijdens een alcoholcontrole op de Rijksstraatweg in Voorst. De blaastest op straat gaf aan dat de automobilist gedronken had. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage 0,6 blies. De man kreeg een bekeuring en een rijverbod. De overige passanten bleken niet gedronken te hebben.

Man krijgt klap bij verkeersconflict

DOETINCHEM – Een 42-jarige man uit Doetinchem is woensdagmiddag 17 december na onenigheid over een verkeersincident mishandeld door een onbekende man. Hij liep een kleine verwonding op aan zijn lip.

Het incident gebeurde omstreeks 14:30 uur. Na een invoegactie van de nog onbekende bestuurder moest de 42-jarige man remmen om een aanrijding te voorkomen. Hierover raakte de beide bestuurders in conflict. Na een aantal handgebaren en mondelinge uitingen stapte de onbekende man uit en rende naar de auto van de Doetinchemmer. Vrijwel direct kreeg het slachtoffer een vuistslag in zijn gezicht. Hij liep een kleine verwonding op aan zijn lip. De politie heeft de mishandeling in onderzoek.

Onrust na inbraken in seniorenwoningen

ZEDDAM – Woensdagavond werd er ingebroken in een viertal seniorenwoningen in Zeddam. Er is onder andere geld weggenomen.

Drie inbraken werden gepleegd in aanleunwoningen bij een verzorgingshuis aan de Benedendorpsstraat in Zeddam. De vierde inbraak vond plaats in een seniorenwoning aan de Roncallistraat. Men wist toegang te verkrijgen tot de woningen door een raam te forceren.
De bewoners waren even afwezig en ontdekten de inbraak bij thuiskomst. Alle woningen zijn doorzocht. De politie heeft de inbraken in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com