Gratis kaarten voor Tuning Parade en après-ski

Geplaatst op 3 december 2008, om 17:21 uur

ZUTPHEN – Gratis toegangskaarten voor de Tuning Parade en Mega Après-Ski Party in de Zutphense Hanzehal op zondag 28 december, zijn zaterdag te winnen.

Voor deze twee evenementen zal een promotie team zaterdag 6 december een aantal plaatsen in regio aan doen met een speciale omgebouwde Boem bus.

Wie nog geen kaarten heeft gekocht kan deze a.s. zaterdag winnen, want het promotie team geeft in iedere plaats 10 vrijkaarten weg aan de eerste 10 die de bus in komen. De Boem bus komt in de volgende plaatsen: 12:00 Lochem – Primera.  12:45 Zutphen – Winkelcentrum de Vijver.  13:30 Zutphen – Primera de Markt. 14:15 Brummen – Primera Marktplein. 15:00 Eerbeek – Primera Tabor Loenenseweg. 15:45 Apeldoorn – Primera Biemolt Asselsestraat.   16:30 Deventer – Primera de Zandpoort.

Tuning parade
Al enige jaren kunnen liefhebbers van deze gemotoriseerde hobby in Vriezenveen de Tuning Parade bijwonen. Dit jaar vindt het evenement voor het eerst overdekt plaats. “De honderd mooist gepimpte auto’s van Nederland komen naar Zutphen,” vertelt Dennis de Pagter, een van de organisatoren van de Tuning Parade. “We hebben inzendingen vanuit het hele land, van Groningen tot Limburg.” Een deskundige jury heeft een eerste selectie gemaakt, en deze topwagens komen straks de show stelen in de Hanzehallen.

Suzanne de Jong
‘Show’ is het sleutelwoord. “Iedere auto wordt aangekondigd en komt met veel lichteffecten en muziek de arena binnen. Autoliefhebbers die het dichterbij willen bekijken kunnen tijdens de parade in het midden van de hal komen en daar de rondrijdende machines bewonderen. De presentatie is in handen van Suzanne de Jong, bekend van het Veronica programma De Grote Beurt.” Deze automodeshow duurt van tien uur tot twee uur, daarna is er gelegenheid  om alle gepimpte rides nog eens stilstaand te inspecteren.
Een vakjury kiest de mooiste auto uit

Publieksprijs
Heel belangrijk is ook de publieksprijs iedere bezoeker mag stemmen op zijn of haar favoriet. De Pagter: “Mensen die stemmen,  maken kans om een LCD TV te winnen.” Dat is overigens niet de enige loterij voor het publiek. wie zijn kaartje koopt via de voorverkoop op www.tuningparade.nl maakt kans om een totale make-over voor zijn auto te winnen ter waarden van €2500,-.” Voor wie het zelf wil doen kan terecht op de gelijktijdig gehouden beurs in de tweede hal, waar tientallen fabrikanten en handelaren uit heel Nederland de nieuwste snufjes tonen en verkopen. Wie zijn eigen auto na het zien van de show te saai vindt, komt hier zeker op nieuwe ideeën.

Kaartverkoop Tuningparade
De Tuning Parade vindt plaats van 10:00 uur tot 18:00 uur. Kaarten kosten €16.50 in de voorverkoop en  €20,- aan de kassa. Kaarten bestellen kan via www.tuningparade.nl. en zijn te koop bij alle Primera winkels in Nederland en bij de Hanzehal in Zutphen.

Mega apres-ski party
Na de tuning parade vindt ook in de Hanzehallen in Zutphen de grootste mega après-ski party van Oost Nederland plaats.

Live optredens
De hal is geheel in Oostenrijkse stijl aangekleed met een bar en vooral véél muziek. De DJs uit de in Nederland wereldberoemde Après-skihut Rotterdam zorgen voor die echte wintersportsfeer. Verder zijn er live optredens van Het Feestteam, Starko, Dirk Meeldijk en nog vele anderen.

Kaart verkoop mega apres-ski party
De Mega apres-ski party begint om 20:00 uur. Kaarten kosten  €20,- aan de kassa en €16,50- in de voorverkoop. Bestellen kan via  www.megaapresski.nl en zijn te koop bij alle Primera winkels in Nederland en bij de Hanzehal in Zutphen.
De kaartverkoop voor beide evenementen  loopt erg hard.  De organisatie raadt iedereen die dit niet wil missen aan, om de kaarten tijdig in de voorverkoop te bestellen.