Helikopter zoekt vermiste vrouw - GelreNieuws.nl

Helikopter zoekt vermiste vrouw

Geplaatst op 19 december 2008, om 10:34 uur

politiehelikopter zoekt naar vermiste vrouw Aalten | Foto 112achterhoek-Nieuws.nlAALTEN/BREDEVOORT – Een helikopter van het Korps Landelijke Politie Diensten (KLPD) heeft  vrijdagochtend gezocht in de omgeving van Aalten naar de vermiste 27-jarige Joanne Noordink. De vrouw werd niet gevonden. Dat meldde politiewoordvoerder Anton de Ronde aan het eind van de ochtend.

Met de helikopter werd onder andere de omgeving van de Slingeplas bij Bredevoort afgezocht. Daarbij werd gebruik gemaakt van een helikopter met infraroodcamera. De politie zocht vanuit de lucht verschillende locaties in en rond Aalten. Eerder zocht de politie onder meer met speurhonden in de buurt van de Slingeplas.

De 27-jarige Aaltense wordt sinds donderdag 11 december vermist. Aanvankelijk stond de zoektocht voor dinsdag gepland, maar vanwege het slechte weer werd de zoektocht afgeblazen. De politie gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf, maar heeft nog geen enkel spoor in de vermissingszaak.

Joanne Noordink is 27 jaar oud, blanke huidskleur, ongeveer 1.83 lang, slank postuur, blauw/grijze ogen, kort donker haar. De kleding die ze draagt is niet bekend.

De politie is dringend op zoek naar tips en getuigen. Degenen die Joanne donderdagochtend 11 december of daarna nog hebben gezien, wordt gevraagd te bellen met de politie in Aalten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

politiehelikopter zoekt naar vermiste vrouw Aalten | Foto 112achterhoek-Nieuws.nl