Man doet greep in kassa dierenkliniek - GelreNieuws.nl

Man doet greep in kassa dierenkliniek

Geplaatst op 26 december 2008, om 13:23 uur

ZUTPHEN – De politie heeft donderdag een 51-jarige man uit Zutphen aangehouden. De man wordt er van verdacht een greep uit de kassa te hebben gedaan in een dierenkliniek aan de Spittaalstraat in Zutphen.

Op 12 december vond de diefstal plaats in de dierenkliniek. De man kwam de kliniek binnen en deed een greep uit de kassa. Hij ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Dankzij een goed signalement kon de man op donderdag 25 december worden aangehouden. Hij werd ingesloten voor nader verhoor.

Poging overval op chinees restaurant

DOETINCHEM – Donderdag vond er een poging tot een overval plaats op een chinees restaurant aan de Bilderdijkstraat in Doetinchem. De dader bedreigde een personeelslid met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en ging er vervolgens zonder buit vandoor. Er raakte niemand gewond.

Omstreeks 21:05 uur kwam de overvaller het restaurant binnen en bedreigde een personeelslid met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De man eiste geld. Het personeelslid kon hier niet aan voldoen waarop de man er zonder buit vandoor ging. De politie is een onderzoek gestart. Eventuele getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com