Auto zwaar beschadigd door aanrijding met ree - GelreNieuws.nl

Auto zwaar beschadigd door aanrijding met ree

Geplaatst op 27 januari 2009, om 15:31 uur

VOORST – De auto van een 39-jarige inwoner uit Deventer raakte maandag 26 januari zwaar beschadigd bij een aanrijding met een ree.

De aanrijding vond omstreeks 08.50 uur plaats op de Haanstraat in Voorst. Het dier stak plotseling de rijbaan over en de Deventenaar kon een aanrijding niet meer voorkomen. De ree – lees Bambi – overleefde de aanrijding niet. De auto was dusdanig beschadigd dat hij moest worden weggesleept.

Laffe inbraak

ZUTPHEN – Terwijl familieleden gecondoleerd werden met het overlijden van hun huisgenoot, hebben onbekenden ingebroken in hun woning aan de Bronsbergen in Zutphen. De politie vraagt getuigen die meer van deze laffe inbraak weten, zich te melden.

De familie was maandagavond 26 januari voor de condoleancebijeenkomst afwezig toen er in hun alleenstaande woning werd ingebroken. Er is een ruitje vernield en de woning werd doorzocht. Gezien de omstandigheden kunnen de bewoners nog niet precies aangeven wat er gestolen is. De politie vraagt mensen die meer over deze inbraak weten, zich te melden via 0900- 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000.

Inbraak bij kinderdagverblijf

LOCHEM – In het afgelopen weekend is er ingebroken bij het kinderdagverblijf aan de Koedijk in Lochem. Er wordt onder andere een digitale camera vermist.

De inbraak werd maandag 26 januari ontdekt. Dieven waren na het forceren van een raampje binnen en hebben de locatie doorzocht. Er is in ieder geval een digitale camera gestolen.

Ongevallen door gladheid

ACHTERHOEK – Maandag 26 hebben er in e Achterhoek diverse aanrijdingen plaats gevonden ten gevolge van de winterse omstandigheden.

Op de A 18 vond een aanrijding plaats omdat een 26-jarige man uit Zevenaar moest uitwijken voor van een vrachtwagen vallend ijs. De automobilist reed omstreeks 08.10 uur van Zevenaar naar doetinchem. Toen hij op de linker rijstrook reed zag hij plotseling ijs van een vrachtwagen vallen. Hij week uit en hierbij raakte de auto in een slip en botste tegen een vangrail. De vrachtwagenbestuurder had het ongeval kennelijk niet gemerkt, maar werd via een getuige opgespoord. Het ging om een chauffeur uit Franeker en hij wordt over het gebeurde gehoord.

Een 38-jarige vrouw uit Doetinchem raakte omstreeks 08.40 uur met haar auto in een droge sloot terecht. Zij reed over de Eldrikseweg in Laag Keppel en raakte door de gladheid in een slip.

Een 25-jarige vrouw uit Winterswijk botste rond 09.15 uur tegen de auto van een 45-jarige plaatsgenoot. De vrouw reed met de auto over de Kloetenseweg en wilde en stilstaande auto passeren. Ze zag uit tegenovergestelde richting een auto naderen en wilde afremmen. Door de gladheid raakte haar auto in een slip en ontstond een botsing.

Vrouw gewond na ongeval

APELDOORN – Een 40-jarige vrouw uit Apeldoorn is maandag 26 januari gewond geraakt bij een ongeval op de kruising Lange Amerikaweg / Kanaal Zuid in Apeldoorn.

Het ongeval vond rond 08:00 uur ’s ochtends plaats. Een 36-jarige automobilist uit Eerbeek reed op Kanaal Zuid richting de Lange Amerikaweg. Op de kruising verleende hij de 40-jarige automobiliste uit Apeldoorn geen voorrang. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de 40-jarige vrouw gewond raakte. Zij is met nog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Schennispleger aangehouden

ERMELO – Maandag 26 januari is in Ermelo een 39-jarige man met nog onbekende verblijfplaats aangehouden op verdenking van schennis plegen.

Rond 16:00 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er een man met de broek op zijn enkels in de bosjes in de buurt van de Putterweg/Groevenbeek stond.  De man is nog even achtervolgd door een 46-jarige man uit Putten maar de inwoner van Putten raakte de man kwijt. Wel kon er een goed signalement gegeven worden. Agenten zochten in de omgeving naar de man en troffen hem even later in het bosperceel naast de Putterweg aan. De man is aangehouden en voor nader verhoor overgebracht naar het bureau.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com