Twee gewonden bij ongeval met vier auto’s

Geplaatst op 4 februari 2009, om 11:59 uur

Ongeval Azewijn|foto 112Achterhoek-Nieuws.nlAZEWIJN – Woensdagochtend vond er rond 08:35 uur een ongeval plaats op de kruising Terborgseweg – Dr. Hoegenstraat – Langeboomsestraat in Azewijn. Er waren vier auto’s bij dit ongeval betrokken. Twee personen raakten gewond.

Een 54-jarige automobilist uit Borculo en een 45-jarige automobiliste uit Silvolde reden achter elkaar op de Terborgseweg richting Zeddam. Er zat een aanhangwagen achter de auto van de 54-jarige automobilist. Op bovengenoemd kruispunt sloeg de 54-jarige man af naar links, de Dr. Hoegenstraat op. Hij verleende hierbij geen voorrang aan een hem tegemoetkomende 51-jarige automobilist uit ’s Heerenberg. Hierdoor ontstond tussen hen een aanrijding. De 51-jarige automobilist wilde uitwijken en reed vervolgens tegen de auto van de 45-jarige automobiliste aan. De auto van een vierde automobiliste, een 68-jarige vrouw uit Megchelen, werd door de aanhangwagen van de 54-jarige automobilist geraakt. De vrouw stond te wachten op de Dr. Hoegenstraat.
De 51-jarige bestuurder raakte gewond. Hij is naar de huisarts gebracht. Een 32-jarige vrouw uit ’s Heerenberg die bij hem in de auto zat is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Ongeval Azewijn|foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Ongeval Azewijn|foto 112Achterhoek-Nieuws.nl