+ Lochemer breekt been bij aanrijding - GelreNieuws.nl

+ Lochemer breekt been bij aanrijding

Geplaatst op 4 april 2009, om 18:08 uur

foto Sander de VriesVEESSEN – Een 26-jarige motorrijder uit Lochem raakte vrijdagmiddag 3 april gewond nadat hij op de IJsseldijk in Veessen tegen een motor voor hem botste. De man werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De man reed omstreeks 15:20 uur over de IJsseldijk in Veessen. Voor hem reed een motorrijder die ter hoogte van de Kerkstraat moest afremmen voor een fietser. De 26-jarige man merkte dit te laat op en botste tegen de motor van zijn voorrijder. Hij liep hierbij een gebroken been op en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Politie zoekt getuige ernstig ongeval

TWELLO – Twee 17-jarige meisjes uit Zutphen en Deventer zijn op woensdagavond 1 april met hun brommobiel in de berm van de H.W. Iordenseweg terecht gekomen. De brommobiel sloeg over de kop, het meisje uit Deventer is met een gebroken rug overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen van het ongeval.

De brommobiel reed rond 22.40 uur tussen Twello en Wilp. De Zutphense die de brommobiel bestuurde raakte door onbekende oorzaak in een slip, waarop de brommobiel kantelde en tegen een boom tot stilstand kwam. De Zutphense bleef ongedeerd, het meisje uit Deventer is naar het ziekenhuis in haar woonplaats gebracht. Zij bleek een gebroken rug te hebben overgehouden aan het ongeval.

Een tegemoetkomende auto heeft het ongeval mogelijk gezien. De politie komt graag in contact met de bestuurder en eventuele inzittenden van deze auto om de toedracht van het ongeval te achterhalen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.

Politie zoekt getuigen van mishandeling

ZUTPHEN – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die plaats vond in de nacht van vrijdag op zaterdag 4 april op de Nieuwstad in Zutphen. Een onbekende man trapte tegen de scooter van een 16-jarige jongen uit Warnsveld waardoor deze viel en gewond raakte aan zijn handen. De jongen werd vervolgens bedreigd door de man.

De jongen reed omstreeks 00:00 uur over de Nieuwstad. Ter hoogte van de Houx sport kreeg hij een trap tegen zijn scooter van een onbekende man. Hierdoor kwam hij ter val en raakte gewond aan zijn handen. De jongen werd vervolgens bedreigd door deze onbekende. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. Zijn scooter raakte beschadigd. De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.

Rijden zonder rijbewijs

ZUTPHEN – De politie heeft vrijdagavond 3 april een 26-jarige man uit Zutphen op de Spittaalstraat in Zutphen aangehouden voor het rijden zonder geldig rijbewijs.

De man werd omstreeks 20:50 uur gecontroleerd. Hij bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hierop werd hij meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem werd opgemaakt.

Winkeldief aangehouden

ZUTPHEN – De politie heeft vrijdagochtend 3 april een 18-jarige vrouw uit Zutphen aangehouden voor het wegnemen van kleding zonder deze te betalen uit een winkel aan de Beukerstraat in Zutphen.

De vrouw werd omstreeks 10:00 uur betrapt door winkelpersoneel. Zij werd overgedragen aan de politie. Op het politiebureau werd proces-verbaal tegen haar opgemaakt.

Snorfietser gewond na aanrijding

DIDAM – Een 16-jarige jongen uit Didam raakte vrijdagmiddag 3 april gewond nadat hij op de kruising Hoofdstraat/ Schoolstraat in Didam in aanrijding kwam met een auto.

De jongen reed omstreeks 16:30 uur op zijn snorfiets over de Hoofdstraat. Op de kruising met de Schoolstraat verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechtskomende auto. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij de snorfietser gewond raakte aan zijn voet. Een ambulance kwam ter plaatse en onderzocht hem. De jongen kon op eigen gelegenheid naar een huisarts voor behandeling van zijn voet.

Rijbewijs ingevorderd bromfietsers

DOETINCHEM – De politie heeft tussen vrijdag en zaterdag 4 april het rijbewijs ingevorderd van twee bromfietsers. Een 17-jarige jongen uit Doetinchem en een 19-jarige uit de gemeente Bronkhorst reden door Doetinchem onder invloed van alcohol.

De 17-jarige jongen reed omstreeks 22:20 uur over de Doctor Huber Noodstraat. Hij werd gecontroleerd en bleek onder invloed van alcohol. De jongen werd meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hij blies een promillage van 1,2. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen.

Op de Veemarkt werd omstreeks 00:45 uur de 19-jarige man gecontroleerd. Ook hij bleek onder invloed van alcohol en werd meegenomen naar het bureau. De man blies een promillage van 0,8. Hij is een beginnend bestuurder waardoor zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Tegen beide werd proces-verbaal opgemaakt.

Man gepakt met harddrugs en gestolen brommer

APELDOORN – De politie heeft vrijdagavond 3 april een 35-jarige man uit Apeldoorn aangehouden op de 2e Wormenseweg in Apeldoorn voor heling. De man reed op een gestolen bromfiets. Daarnaast bleek hij in het bezit van een hoeveelheid harddrugs.

De man reed omstreeks 23:50 uur over de 2e Wormenseweg. Zijn bromfiets viel op doordat het geen kentekenplaat en een slot had. Hierop werd de 35-jarige bestuurder gecontroleerd. De bromfiets bleek bij de politie geregistreerd te staan als gestolen waarop de man werd meegenomen naar het bureau. Op het bureau bleek de man in het bezit te zijn van een hoeveelheid harddrugs. De drugs werd in beslag genomen en de man is ingesloten voor nader verhoor.

Jongen mishandeld in Wilhelminapark

APELDOORN – De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag 4 april de melding van een mishandeling in het Wilhelminapark. Een 18-jarige jongen uit Apeldoorn werd door drie jongeren beledigd en mishandeld. Hij liep diverse verwondingen op en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

De jongen liep omstreeks 00:10 uur door het Wilhelminapark. Hij werd door drie jongens in het park aangesproken. Zij beledigde hem en liepen hem achterna. De jongen werd op een gegeven moment van achteren op zijn hoofd geslagen en kreeg diverse klappen. Uiteindelijk zag hij kans om weg te komen en alarmeerde de politie. De jongen moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. Het signalement van één van de jongens is als volgt: slank postuur, lengte ca 1.85 m, kort stekelig zwart haar. Hij droeg een spijkerbroek en een witte blouse. Van de tweede jongen is geen signalement van bekend. De derde jongen is als volgt te omschrijven: lange jongen, slank postuur, lengte tussen 1.90m en 2.00 m. Hij droeg een witte pet. Getuigen of mensen met tips kunnen zich melden via 0900-8844.

Jongen beroofd

APELDOORN – Een 17-jarige jongen uit Apeldoorn werd in de nacht van vrijdag op zaterdag 4 april beroofd op de Rietdekkersdreef in Apeldoorn. De jongen werd belaagd door een onbekende man. Hij moest onder bedreiging zijn geld afstaan.

De jongen fietste omstreeks 00:40 over de Rietdekkersdreef. Hij werd aangesproken door een onbekende man en kreeg hierop direct een klap in zijn gezicht. De jongen moest onder bedreiging zijn geld afstaan. De man ging er vervolgens vandoor. Het signalement is als volgt: een man van 1.85 meter, kort donker haar. Hij droeg een donkere jas, een spijkerbroek en droeg een oorbel. Getuigen of mensen met tips kunnen zich melden via 0900-8844.

Auto in de sloot, rijbewijs ingevorderd

OENE – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 4 april een 35-jarige man uit Epe aangehouden. De man kwam met zijn auto in een sloot terecht aan de Kruisstraat in Oene. Hij bleek onder invloed van alcohol waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd.

De man reed omstreeks 02:05 uur over de Deventerweg in de richting van Oene. In een bocht naar links, ter hoogte van de Kruisstraat, reed hij door onbekende oorzaak rechtdoor en kwam in een sloot terecht. Bij een botsing is het blazen waarop de man onder invloed bleek van alcohol. Hij werd meegenomen naar het politiebureau. Daar blies hij een promillage van 1,3. Hierop werd zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Bromfietser gewond na eenzijdig ongeval

WAPENVELD – Een 16-jarige jongen uit Wapenveld raakte vrijdagavond 3 april gewond nadat hij de op De Steeg in Wapenveld tegen een boom botste. De jongen werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De jongen reed omstreeks 22:10 uur over De Steeg. In een bocht naar links raakte hij van de weg en kwam tegen een boom aan. Hij kwam vervolgens in een sloot tot stilstand. De jongen liep vermoedelijk botbreuken op en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Van hem is een bloedproef afgenomen om te zien of hij onder invloed was van alcohol. De uitslag is over enkele dagen bekend.

Motorrijder gewond

PUTTEN – Een 28-jarige motorrijder uit Putten kwam vrijdagavond 3 april op de Roosendaalseweg in Putten in een greppel terecht. De vrouw raakte gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrouw reed omstreeks 21:05 uur over de Roosendaalseweg in de richting van Voorthuizen. Door nog onbekende oorzaak kwam zij in een greppel terecht en raakte gewond. Zij werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com