Vrouw overleden na ongeval op A1 - GelreNieuws.nl

Vrouw overleden na ongeval op A1

Geplaatst op 23 juni 2009, om 17:48 uur

IngezondenUGCHELEN – Het slachtoffer dat maandagavond ernstig gewond raakte bij een ongeval op de A1 ter hoogte van Ugchelen is dinsdag in het ziekenhuis overleden. Het blijkt te gaan om een 38-jarige vrouw.

De politie kreeg maandag omstreeks 19:00 uur de melding van de aanrijding. Door een gekantelde vrachtwagen eerder op de middag was het verkeer ernstig gestemd en was er een file ontstaan. Een 42-jarige man uit Duitsland merkte te laat op dat het verkeer stilstond en botste op zijn voorganger, een personenauto. In deze auto zaten drie inzittenden.

De 38-jarige inzittende raakte hierbij ernstig gewond. Zij werd in kritieke toestand door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 65-jarige bestuurder en de 68-jarige man raakten ook gewond. Ook zij werden door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De 42-jarige vrachtwagenchauffeur werd door de politie meegenomen naar het bureau voor nader verhoor. Door de aanrijding is de oprit van de A1 vanaf de Europaweg enige tijd afgesloten geweest.

Zie ook: –Drie gewonden bij nóg een ongeval op A1