+ Inbraak in winkel - GelreNieuws.nl

+ Inbraak in winkel

Geplaatst op 14 juli 2009, om 12:23 uur

LOCHEM – Tussen zaterdagmiddag en zondagmorgen 12 juli is er ingebroken in een kledingwinkel aan de Tuinstraat in Lochem. Er is onder andere een geldbedrag weggenomen.

Het is nog onbekend hoe men is binnengekomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Man aangehouden voor openbaar dronkenschap

APELDOORN – De politie heeft op zondag 12 juli rond 16:20 uur een 40-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor openbaar dronkenschap.

De man verbleef op de binnenplaats van een opvangcentrum aan de Stationsstraat en bleek zodanig onder invloed van alcohol dat de man niet meer op eigen benen kon staan. De politie heeft de man meegenomen en ingesloten. De politie maakt proces-verbaal op.

Man aangehouden na bedreiging

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag 13 juli een 39-jarige man uit Apeldoorn aangehouden nadat hij ernstige bedreigingen had geuit in de richting van een vrouw, ook woonachtig in Apeldoorn.

De man zou de vrouw zowel telefonisch als bij haar woning hebben bedreigd. De gealarmeerde politie trof de man aan in de buurt van de woning van de vrouw, in de wijk de Maten. De man is ingesloten voor nader verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Inbraak in auto Ermelo

ERMELO – Zondag 12 juli is er ingebroken in een auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats aan De Enk in Ermelo. Er is een navigatiesysteem uit de auto gestolen.

De inbraak vond plaats tussen 11:30 en 12:45 uur. Er is een ruit van de auto vernield waarna het navigatiesysteem kon worden weggenomen. De politie onderzoekt de inbraak.

Ook doet de politie onder de noemer ‘Niets erin, niets eruit!’ met regelmaat een dringend beroep op autobezitters om geen waardevolle spullen in auto’s achter te laten. Ook niet verstopt in de auto, want autokrakers weten precies waar ze moeten zoeken. De politie adviseert bijvoorbeeld om dashboardkastjes open te laten staan, om te laten zien dat de eigenaar van de auto preventieve maatregelen heeft genomen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com