+ Gestolen fiets aangeboden

Geplaatst op 5 september 2009, om 19:07 uur

WARNSVELD – De politie in Warnsveld heeft vrijdagmiddag 4 september een 33-jarige man uit Doesburg aangehouden voor heling.

De politie kreeg rond 17.00 uur de melding dat er bij een fietsenhandel aan de Rijksstraatweg een mogelijk van diefstal afkomstige fiets werd aangeboden. De verdachte werd hierop in de winkel aangehouden voor heling en meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De fiets is door de politie in beslaggenomen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Man aanhouden na mishandeling

TWELLO – De politie heeft in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 september een 18-jarige jongeman uit Twello aangehouden voor mishandeling.

Politieagenten zagen rond 00.30 uur dat de jongeman vuistslagen uitdeelde op de Grote Barteldweg. Hij werd hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

Dronken fietser aangehouden

KILDER – De politie heeft vrijdagavond 4 september een 25-jarige fietser aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol een ongeval veroorzaakte.

Het ongeval vond rond 23.30 uur plaats op de Beekseweg in Kilder. Een 47-jarige automobiliste uit Beek reed op de Beekseweg richting Beek toen zij in botsing kwam met een fietser die zonder verlichting midden op de weg reed. Ze kon een aanrijding niet voorkomen. De fietser kwam met de schrik vrij en de auto raakte licht beschadigd. De fietser bleek zwaar onder invloed van alcohol. Hij werd hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor ademanalyse. Deze gaf 1.8 promille aan. Tegen de fietser wordt proces-verbaal opgemaakt.

Vrouw vernield ruit

WINTERSWIJK – De politie in Winterswijk heeft in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 september een 39-jarige vrouw uit Winterswijk aangehouden nadat zij de ruit van een horecagelegenheid had vernield.

Het incident gebeurde rond 02.50 uur bij een horecagelegenheid aan de Spoorstraat in Winterswijk. De vrouw veroorzaakte onder invloed van alcohol overlast in het café en was daarop de zaak uitgezet. Buiten heeft de vrouw vermoedelijk de winkelruit vernield. De politie heeft de vrouw aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

Fietser gewond bij aanrijding met auto

AALTEN – Een 25-jarige fietser uit Bredevoort is vrijdagavond 4 september gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een 47-jarige automobilist uit Aalten.

Het ongeval gebeurde rond 20.30 uur op de Singelweg in Aalten. De automobilist reed vanaf de Singelweg richting de Slaa-dreef. De fietser kwam vanaf de Slaa-dreef en wilde rechtsaf de Singelweg op rijden. De automobilist nam teveel de binnenbocht en kwam daardoor in botsing met de fietser. Deze liep door de aanrijding rugletsel op en is per ambulance naar het ziekenhuis in Winterswijk vervoerd. Het verkeersongevallen team van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de precieze toedracht van het ongeval.

Man vlucht voor politie

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 september een 31-jarige Apeldoorner aangehouden voor het niet tonen van een identificatiebewijs.

De politie kreeg rond 02.30 uur de melding van een ruzie bij een horecagelegenheid aan de Hoofdstraat. De 31-jarige Apeldoorner zou hierbij betrokken zijn geweest. De Apeldoorn weigerde echter zich te legitimeren en rende weg. Na een korte achtervolging kon de man alsnog door de politie worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

Winkeldief betrapt

HARDERWIJK – De politie in Harderwijk heeft vrijdagmiddag rond 17.30 uur een 52-jarige Harderwijkse aangehouden voor winkeldiefstal.

Winkelpersoneel van een winkel aan de Achterste wei betrapte de vrouw op de winkeldiefstal en droegen haar over aan de politie. De vrouw werd meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. De vrouw bekende de diefstal en kreeg een boete.

Met auto de sloot in

PUTTEN – Een 33-jarige automobilist uit Putten is in de vroege ochtend van zaterdag 5 september gewond geraakt toen hij met zijn auto in een sloot tot stilstand kwam.

De automobilist is rond 06.30 uur door onbekende oorzaak met zijn auto van de weg geraakt en in de naast de weg gelegen sloot terecht gekomen. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Harderwijk gebracht. De man liep waarschijnlijk een hersenschudding op. De auto moest worden afgesleept.