+ Man gewond bij vechtpartij in Zutphen - GelreNieuws.nl

+ Man gewond bij vechtpartij in Zutphen

Geplaatst op 25 oktober 2009, om 21:59 uur

ZUTPHEN – Bij een opstootje op de Turfstraat in Zutphen is in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober een 48-jarige man uit Hoogeveen in het gezicht geslagen. Ook zijn vriendin zou zijn geslagen.

Het incident gebeurde rond 01.46 uur op de Turfstraat. Door nog onbekende reden raakte een groepje van ongeveer 10 personen met elkaar in gevecht. De man uit Hoogeveen liep hierbij een snee op in zijn gezicht. De politie onderzoekt het incident.

Veroorzaker overlast aangehouden

EERBEEK – De politie in Eerbeek heeft zaterdagavond 24 oktober een 54-jarige man uit Eerbeek aangehouden voor het veroorzaken van overlast in de buurt.

De politie kreeg rond 22.45 uur de melding dat een man overlast veroorzaakte bij zijn woning op het Odinkerf in Eerbeek. De politie trof de man aan en sommeerde hem naar binnen te gaan. Dit deed hij. Een uur later kwam echter wederom een melding dat de man overlast veroorzaakte. De man was in de war en gaf geen gehoor aan de vordering om naar binnen te gaan. Hij is hierop aangehouden en meegenomen voor nader verhoor.

Onder invloed uit de bocht

BORCULO – Een 21-jarige automobilist uit Borculo is in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober onder invloed met zijn auto uit de bocht gevlogen. Zijn rijbewijs is ingenomen.

De politie kreeg rond 04.35 uur de melding dat er op de Lichtenhorst een auto uit de bocht was gevlogen en tegen een reclamebord was gebotst. Niemand raakte gewond. Ter plaatse bleek dat de automobilist teveel had gedronken. Hij is hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor ademanalyse. Deze gaf 1.3 promille aan. Zijn rijbewijs is ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Doetinchemer mishandelt plaatsgenoten

DOETINCHEM – De politie in Doetinchem heeft in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober een 26-jarige Doetinchemmer aangehouden op verdenking van mishandeling van een drietal plaatsgenoten.

De politie kreeg rond 03.45 uur de melding van een opstootje op het Simonsplein in Doetinchem. Drie personen liepen hierbij verwondingen op in het gezicht. De 26-jarige Doetinchemmer is hierbij aangehouden. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het incident.

Te veel drank

DOETINCHEM – De politie in Doetinchem heeft in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober een 44-jarige automobilist uit Hengelo (gld) aangehouden voor rijden onder invloed. Zijn rijbewijs werd ingenomen.

Politieagenten zagen de man rond 01.20 uur slingerend rijden over de J.F. Kennedylaan. Hierop hebben ze de automobilist staande gehouden voor een alcoholcontrole. Uit de blaastest bleek dat de man teveel had gedronken. Hij werd hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor ademanalyse. Deze gaf 1.4 promille aan. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Bromfietser en fietser botsen

DOETINCHEM – Op de Gaanderenseweg in Doetinchem zijn zaterdagmiddag 24 oktober een bromfietser en een fietser met elkaar in botsing gekomen. Een 43-jarige bromfietser uit Doetinchem is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval gebeurde rond 15.40 uur op de Gaanderenseweg in Doetinchem. Volgens de 15-jarige fietser uit Terborg is de bromfietser in een bocht tegen hem aangereden waardoor deze ten val kwam. De fietser raakte bij de botsing gewond aan zijn vingers. De politie onderzoekt de precieze toedracht.

Container in brand

GAANDEREN – De politie onderzoekt de brand die zaterdagavond rond 23.50 uur is ontstaan in een container bij een supermarkt aan de Hoofdstraat in Gaanderen.

De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar het magazijn van de supermarkt. De politie sluit brandstichting niet uit en vraagt mogelijke getuigen contact op te nemen via 0900-8844.

Twee gewonden en twee aanhoudingen bij vechtpartij

APELDOORN – In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober zijn bij een opstootje op de Hoofdstaat in Apeldoorn twee personen gewond geraakt. Twee 17-jarige Apeldoorners zijn in verband hiermee aangehouden.

De politie kreeg rond 01.50 uur de melding van een opstootje op de Hoofdstraat. Ter plaatse bleken nog meerdere personen aan het duwen en trekken te zijn. Politieagenten zagen de twee Apeldoorners diverse klappen uitdelen en zij zijn aangehouden voor mishandeling. Een 20-jarige man uit Den Haag liep bij het opstootje verwondingen op aan zijn hoofd en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook een 19-jarige Apeldoorner is met onbekend letsel voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het incident.

Auto gestolen na inbraak in woning

LIEREN – Bij een woning aan de Veldbrugweg in Lieren is in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 oktober ingebroken. Hierbij werd naast een geldbedrag en een telefoon ook een auto gestolen.

De bewoners ontdekten de inbraak ’s ochtends rond 07.30 uur. De inbrekers hebben een raam opgebroken om binnen te komen. De benedenverdieping is doorzocht. Bij de inbraak werd een geldbedrag, een telefoon en twee sleutelbossen gestolen. Met de bij de inbraak gestolen sleutelbos werd een bij de woning geparkeerde lichtblauwe Ford Focus met het kenteken 24-JL-SZ gestolen. De politie onderzoekt de inbraak.

Auto over de kop op A50

APELDOORN – Zaterdagmiddag 24 oktober is een 28-jarige automobilist uit Bussum licht gewond geraakt nadat hij met zijn auto in een slip was geraakt en over de kop vloog.

Het ongeval gebeurde rond 13.45 uur op de A50 bij Apeldoorn Noord. De automobilist heeft mogelijk te hard door de bocht gereden waarna hij in een slip is geraakt en over de kop vloog. De man is met letsel aan zijn hand en rugklachten per ambulance naar het Lukas ziekenhuis gebracht. Zijn auto moest worden afgesleept.

Man slaat twee vrouwen

HARDERWIJK – De politie in Harderwijk heeft in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober een 24 –jarige man uit Boskoop aangehouden voor mishandeling.

De politie kreeg rond 01.50 uur de melding dat een beveiliger op de Flevoweg een verdachte had aangehouden van mishandeling van twee vrouwen. De man uit zou een 21-jarige vrouw en een 26-jarige vrouw beiden uit Zwolle in het gezicht hebben geslagen. De man is meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

Rijbewijs ingenomen na rijden onder invloed

WEZEP – Een 55-jarige man uit Zwolle is zaterdagavond 24 oktober zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij was betrapt op rijden onder invloed.

De politie controleerde de automobilist rond 20.15 uur op de A28 op het gebruik van alcohol, nadat ze de melding had gekregen dat een man onder invloed zou zijn weggereden van een tankstation aan de A28. Uit de blaastest bleek dat de man inderdaad teveel had gedronken. Hij werd hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar gaf ademanalyse 1.8 promille aan. Het rijbewijs van de man werd ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaak

t.