+ Ei-ergooiers kunnen fietsen bij politie terughalen - GelreNieuws.nl

+ Ei-ergooiers kunnen fietsen bij politie terughalen

Geplaatst op 2 november 2009, om 17:40 uur

DOETINCHEM – Of ze zich melden is nog maar de vraag. Maar de fietsen van twee jongens die eieren naar een woning aan de Haareweg in Doetinchem gooiden staan op het politiebureau.

Een groep jongeren gooide zaterdagavond 31 oktober rond 19.00 uur eieren tegen een woning aan de Haareweg en ging er vandoor. De bewoner bedacht zich geen moment, sprong in zijn auto en ging achter de groep aan. Deze had dat niet verwacht en stoof uiteen. Hierbij kwamen twee jongens te vallen en zij lieten hun fiets achter. De gewaarschuwde politie heeft hun fiets meegenomen. Ze kunnen zich op het politiebureau melden.

Politie zoekt getuige mislukte kraak

HENGELO – De politie stelt een onderzoek in naar een inbraak bij een supermarkt aan de Zuivelweg in Hengelo (Gld). De dieven hadden het op de kluis voorzien, maar zijn er zonder buit vandoor gegaan.

De inbraak werd maandag 2 november omstreeks 02.00 uur gemeld. De inbrekers hadden een roldeur geforceerd en het alarm gesaboteerd. Aan de hand van de sporen in het pand was duidelijk dat zij het op de kluis hadden voorzien. Dit is niet gelukt waarna men er vandoor ging. Een onderzoek door de politie in de omgeving leverde geen spoor van de daders op. Er wordt een verder onderzoek ingesteld. Mogelijk zijn er mensen die iets weten wat in verband met de inbraak kan worden gebracht. Zij kunnen bellen met 0900 – 8844.

Lekke autobanden

DOETINCHEM – Zondagochtend 1 november kreeg de politie meerdere meldingen van het leksteken van autobanden op de Gaffeldreef in Doetinchem. Zij heeft de vernielingen in onderzoek en vraagt gedupeerden om altijd aangifte te doen.

De eerste melding over vernielingen kwam al om 09.00 uur bij de politie binnen. Op de Gaffeldreef waren in de nacht van zaterdag op zondag bij meerdere auto’s en een aanhangwagen banden lek gestoken. Vijf gedupeerden hebben al aangifte gedaan. Gedupeerden wordt gevraagd om altijd aangifte te doen. Het makkelijkst kan dat via www.politie.nl  De politie onderzoekt de vernielingen.