Autohandelaar uit Beekbergen vermist

Geplaatst op 30 december 2009, om 22:25 uur

APELDOORN – Een regionaal rechercheteam is sinds woensdag 30 december bezig met een onder-zoek naar de vermissing van de 48-jarige Henk van Ravenhorst uit Beekbergen. Informatie of tips over de verblijfplaats van de man zijn welkom via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

De Beekbergense autohandelaar werd dinsdagavond 29 december als vermist opgegeven. De man, die een vrij vast leefpatroon heeft, was niet op een afspraak gekomen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Zijn donkergrijze Mercedes Vito, een vrachtwagen waarop een auto vervoerd kan worden (een zgn. autoambulance), werd onder verdachte omstandigheden bij zijn woning aan de Arnhemseweg aangetroffen.

De politie is direct een buurtonderzoek begonnen en heeft dit woensdag voortgezet. Ook heeft de politie met verschillende familieleden en kennissen gesproken.

Alle verkregen informatie heeft er toe geleid dat er een regionaal rechercheteam is opgeroepen. De politie onderzoekt de vermissing van de Beekbergenaar en sluit een misdrijf niet uit.

Het signalement van de man is: ongeveer 1.80 à 1.85 m, tenger postuur, blauwe ogen, blond dun haar. Hij droeg op de bewuste dag een blauwe spijkerbroek, een zwart fleece-vest en zwarte halfhoge schoenen.

De politie vraagt mensen die Van Ravenhorst of anderen op dinsdag 29 december in Beekbergen of omgeving in de bewuste autoambulance hebben gezien, contact op te nemen met de politie. Zij kunnen bellen met 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.