Dode en zwaargewonde bij ongeval op A28

Geplaatst op 28 december 2009, om 20:16 uur

foto Eddy Bossenbroek www.nwvfoto.nl
EPE/T’HARDE –
De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten zoekt getuigen van het ongeval van maandag 28 december 2009 op de A28 ter hoogte van ’t Harde.

De Verkeerspolitie van het KLPD is op zoek naar een onbekend gebleven bestuurder van een zilvergrijze personenauto die op de rijbaan richting Amersfoort reed. Getuigen kunnen zich melden bij de meldkamer van het KLPD op telefoonnummer 0343-535353.

Omstreeks 17.45 uur botsten twee personenauto’s op de rijbaan richting Zwolle tegen elkaar. Een 36-jarige man uit Zwolle kwam daarbij om het leven. De 48-jarige bestuurder van een grijze Opel Astra station uit ’t Harde reed in eerste instantie op de A28 in de richting Amersfoort en moest volgens zijn zeggen uitwijken voor een zilverkleurige personenauto die naar links kwam. Hierdoor raakte hij de controle over zijn voertuig kwijt en kwam door de middenberm op de andere rijbaan terecht. De middenberm is daar 10 tot 12 meter breed en heeft geen vangrail.

Getuigen die de Opel Astra en/of de andere zilvergrijze personenauto, die naar links kwam, op de rijbaan richting Amersfoort hebben zien rijden kunnen contact opnemen met de meldkamer van de Verkeerspolitie van het KLPD in Driebergen op telefoonnummer 0343-535353.

foto Eddy Bossenbroek www.nwvfoto.nl

foto Eddy Bossenbroek www.nwvfoto.nl

Foto’s Eddy Bossenbroek www.nwvfoto.nl