Eigenaar bijtincident Bussloo verhoord

Geplaatst op 30 december 2009, om 18:11 uur

TWELLO – De politie heeft woensdagmiddag 30 december een man uit Overijssel verhoord. Zijn hond wordt ervan verdacht bij een bijtincident op Bussloo een hondje te hebben doodgebeten. De politie neemt voor de verdere afhandeling contact op met de Landelijke Inspectiedienst.

Naar aanleiding van een incident waarbij op zondag 27 december op het recreatieterrein Bussloo een Franse Buldog werd doodgebeten, heeft de politie een onderzoek ingesteld.

Mede door de media-aandacht kwamen er meerdere tips bij de politie binnen. Dit leidde tot het bekend worden van de vermoedelijke eigenaar van de hond, een inwoner uit Overijssel.

De man is woensdagmiddag op het politiebureau in Twello verhoord en heeft een verklaring over het gebeurde afgelegd. Betrokkene geeft aan dat hij nog wel heeft gewacht op het terrein om zijn gegevens bekend te maken.

De politie neemt contact op met de Landelijke Inspectiedienst over de verdere afhandeling van het incident. De geëmotioneerde familie is direct van de ontwikkeling op de hoogte gesteld.