+ Poging overval op restaurant Doetinchem - GelreNieuws.nl

+ Poging overval op restaurant Doetinchem

Geplaatst op 21 december 2009, om 17:08 uur

DOETINCHEM – Een tot nu toe onbekende man heeft zondagavond 20 december geprobeerd om een restaurant aan de Bongerd in Doetinchem te overvallen.

De man kwam omstreeks 18.30 uur bij het restaurant binnen en gaf een bestelling door. Op het moment dat hij te horen kreeg wat hij moest betalen, pakte de man een mes en eiste hij dat de kassa zou worden opengemaakt. De medewerkster van het restaurant riep hulp in, waarna de man schrok en zonder buit wegrende. Het signalement van de man luidt: blank, ongeveer 1.80 m., 20-25 jaar, mager, lang smal gezicht, zwarte jas met capuchon en zwarte handschoenen. De politie is een onderzoek gestart en verzoekt getuigen die mogelijk iets hebben gezien om de politie te bellen via 0900 – 8844.

Jongen aangehouden na mishandeling 13-jarige

ULFT – Een 16-jarige jongen uit Ulft is zondag 20 december in Ulft aangehouden nadat hij een 13-jarige plaatsgenoot had mishandeld.

De 13-jarige jongen was samen met zijn 10-jarige zusje en enkele vrienden aan het spelen in de Maasstraat. Toen het meisje werd lastiggevallen door een aantal jongeren, wilde de 13-jarige jongen opkomen voor zijn zusje. Hij duwde een jongen weg, waarna deze 16-jarige Ulftenaar de 13-jarige jongen een aantal keer met zijn vuist in het gezicht sloeg. Hierdoor viel de 13-jarige jongen, waarna hij nog een aantal keer tegen zijn bovenlichaam werd geschopt. Toen de 16-jarige jongen in de gaten kreeg dat iemand zag wat hij deed, stopte hij met de mishandeling. De jongen kon korte tijd later worden aangehouden. Hij is ingesloten voor nader verhoor. Zijn ouders zijn in kennis gesteld van de mishandeling. De 13-jarige jongen hield aan de mishandeling een blauw oog en pijnlijke ribben over.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com