Bejaarde man verjaagt overvaller - GelreNieuws.nl

Bejaarde man verjaagt overvaller

Geplaatst op 12 januari 2010, om 22:17 uur

Foto Roy Nijman/www.NieuwsuitBerkelland.nlNEEDE – Een bejaarde inwoner uit Neede heeft dinsdagavond 12 januari een overvaller bij zijn woning dusdanig verrast dat deze laatste er zonder buit als een haas vandoor ging.

De politie kreeg omstreeks 21:30 uur de melding van een poging tot overval. Een onbekende man had even daarvoor aangebeld bij de woning van de bejaarde aan de Hengeler. Onder bedreiging van een mes had hij geld van de bewoner geëist. De bejaarde man bedacht zich geen moment en heeft zijn belager luid schreeuwend van zich afgeduwd.

Hierdoor koos de overvaller het hazenpad en ging er te voet vandoor richting Rapenburg. De politie stelde direct een (buurt)onderzoek in en heeft de omgeving ook met een speurhond afgezocht. Dit laatste nog zonder resultaat. Het signalement van de overvaller luidt als volgt: blanke man in de leeftijd 20-25 jaar en hij was donker gekleed. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of andere informatie hebben over het incident te bellen met 0900-8844, of anoniem via 0800 – 7000 ( Meld Misdaad Anoniem).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com