+ Drie aanhoudingen na knokpartij in Gorssel

Geplaatst op 16 januari 2010, om 16:35 uur

GORSSEL – De politie heeft drie jongemannen aangehouden die betrokken zouden zijn geweest bij een vechtpartij in het centrum van Gorssel in de nacht van vrijdag op zaterdag 16 januari.

Bij de politie kwam omstreeks 1.15 uur ’s nachts de melding binnen van een vechtpartij. Ter plaatse zag de politie enkele verdachten die er direct vandoor gingen. Later heeft de politie drie verdachten aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Eefde, een 19-jarige man uit Gorssel en een 16-jarige jongen uit Eefde. De politie sluit niet uit dat er meer aanhoudingen worden verricht.

Rijbewijs beginnend bestuurder ingevorderd

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 16 januari een 20-jarige man uit Gorssel in Zutphen aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

Surveillerende agenten zagen de bestelbus omstreeks 02.50 uur slingerend over de Weg naar Voorst rijden. Een blaastest op straat gaf aan dat hij onder invloed was van alcohol. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij een promillage van 0,87 blies. Aangezien het een beginnend bestuurder betreft is het rijbewijs van de man afgenomen.

Mannen in gestolen auto aangehouden

ZUTPHEN – De politie heeft op vrijdag 15 januari aan de Gerrit van der Lindenstraat in Zutphen een gestolen voertuig aangetroffen. In verband met de gestolen auto zijn twee verdachten aangehouden.

Het gaat om twee mannen (20 en 21 jaar) uit Den Haag. Na doorzoeking van de auto is ook harddrugs in de auto aangetroffen. De mannen zijn naar het politiebureau overgebracht voor nader verhoor.