+ Fietsster gewond na aanrijding

Geplaatst op 5 januari 2010, om 15:21 uur

APELDOORN – Een 15-jarige fietsster uit Apeldoorn is maandagmiddag 4 januari gewond geraakt na een botsing met een stadsbus. Ze is met arm- en beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 15:10 uur. De fietsster reed over de Nieuwstraat in Apeldoorn richting het centrum. Toen er een bus passeerde, gleed zij door sneeuw op het wegdek uit waardoor zij tegen de stadsbus viel. De buschauffeur stopte direct. De fietsster raakte gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Auto gestolen

APELDOORN – Tussen vrijdagavond en maandagmiddag 4 januari is er een personenauto gestolen vanuit een parkeerkelder aan het Plantsoen Welgelegen in Apeldoorn.

De zwarte auto van het merk Volkswagen, type Golf was voorzien van kenteken 25-NP-XB. De politie heeft de diefstal in onderzoek en de auto als gestolen geregistreerd.

Graffitispuiters aangehouden

APELDOORN – Op maandagavond 4 januari heeft de politie drie jongemannen aangehouden nadat zij onder andere bushokjes met graffiti hadden bespoten.

De politie ontving de melding rond 21:45 uur. Een oplettende getuige zag een groepje jongens graffiti spuiten en alarmeerde de politie. Agenten zagen korte tijd later drie jongemannen op het Hofveld in Apeldoorn, die aan het signalement voldeden. De mannen van respectievelijk 21 en 22 jaar, allen uit Apeldoorn, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.