Gewonde bij schietpartij in Apeldoorn

Geplaatst op 31 januari 2010, om 20:49 uur

Foto 112alarm.comAPELDOORN – De politie is zondagavond 31 januari een uitgebreid onderzoek gestart na een schietincident aan de Oude Arnhemseweg in Apeldoorn. Bij het incident is een 25-jarige man uit de gemeente Kerkrade gewond geraakt.

De alarmcentrale ontving rond 19:50 uur een melding van het schietincident. In eerste instantie kwam uit de meldingen een beeld naar voren dat er vanuit een personenauto geschoten zou zijn. Dit was echter niet het geval. Uit onderzoek blijkt dat het vermoedelijk om een uit de hand gelopen conflict gaat. Het conflict zou zijn ontstaan aan de Oude Arnhemseweg (doodlopende gedeelte) in Apeldoorn. Hier had de 25-jarige man een woordenwisseling met een aantal nog onbekende mannen. Het conflict liep uit de hand, waarna er geschoten werd. De 25-jarige man liep een schotwond in zijn been op. Ook zou hij geslagen zijn. Hij is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. De mannen met wie hij het conflict had zijn er na het incident in een auto vandoor gegaan. De politie heeft in het ziekenhuis een eerste verklaring opgenomen van de 25-jarige man.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Verder is de politie een uitgebreid onderzoek gestart, inclusief buurtonderzoek en forensisch onderzoek, om te achterhalen wat er zich precies heeft voorgedaan. De politie roept eventuele getuigen op om zich bij de politie te melden via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
Foto 112alarm.com