Inwoners ingelicht over ontuchtzaak

Geplaatst op 14 januari 2010, om 23:48 uur

Na de bijeenkomst gaf Burgemeester Arnold Gerritsen samen met Gert Jan van Setten (Teamchef Zutphen Politie) en  Evelien Schram (GGD Gelre IJssel) een persconferentie in het Oude Stadhuis in Zutphen. foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau KerkmeijerWARNSVELD – Inwoners van Warnsveld zijn donderdagavond ingelicht over een buurtbewoner die wordt verdacht van betaalde ontucht met twee jongens.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De man is een zestiger en woont in de gemeente Zutphen. Hij werd vorige week gearresteerd. Hij zou twee jongens hebben betaald voor seksuele handelingen.

Zo’n 160 ouders kregen tijdens een besloten bijeenkomst tekst en uitleg in een verenigingsgebouw in Warnsveld. Daarbij waren ook ouders van leerlingen van een middelbare school in Zutphen. De school waar de slachtoffers op zitten.

De ouders kregen vooral tips over het herkennen van gedrag na ontucht bij hun eigen kinderen. De politie, GGD en de gemeente Zutphen stuurden buurtbewoners eerder deze week al een brief over de zaak.

De politie onderzoekt of de man nog meer slachtoffers heeft gemaakt.

Na de bijeenkomst gaf Burgemeester Arnold Gerritsen samen met Gert Jan van Setten (Teamchef Zutphen Politie) en  Evelien Schram (GGD Gelre IJssel) een persconferentie in het Oude Stadhuis in Zutphen.