+ Ongeval door sneeuwval - GelreNieuws.nl

+ Ongeval door sneeuwval

Geplaatst op 3 januari 2010, om 15:51 uur

HUMMELO – Een 49-jarige vrouw uit Steenderen is zaterdag 2 januari omstreeks 20.00 uur gewond geraakt toen zij met haar auto op de Zelhemseweg in Hummelo tegen een boom botste.

De vrouw reed door de sneeuwval met geringe snelheid, maar raakte op een gegeven moment toch de macht over het stuur kwijt. Zij botste tegen een boom. Een kennis die achter haar reed, verleende direct eerste hulp. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en bleek een gekneusde rib te hebben opgelopen. De auto werd zwaar beschadigd door een takelbedrijf opgehaald.

Aangehouden voor doorrijden na aanrijding

DOETINCHEM – Dankzij een oplettende getuige heeft de politie zondagochtend 3 januari onder Gaanderen een 19-jarige Arnhemmer aangehouden. Hij had in het centrum van Doetinchem een geparkeerde auto aangereden en liet zijn gegevens niet achter.

De politie kreeg omstreeks 04.50 uur een melding dat op de Korte Kapoeniestraat een auto was aangereden. De bestuurder was doorgereden en men had het kenteken genoteerd. Een surveillance-eenheid trof de bewuste auto rijdend richting Gaanderen aan. De bestuurder werd aangehouden en verklaarde later dat hij niet wist wat hij had moeten doen. De politie maakt proces-verbaal op.

Duo verdacht van vernieling

DOETINCHEM – Twee Doetinchemse tieners zijn in de nacht van zaterdag op zondag 3 januari aangehouden. Zij worden verdacht van vernieling in een toiletruimte in een horecazaak in hun woonplaats.

De politie kreeg omstreeks 01.35 uur melding dat in een horecazaak in de binnenstad van Doetinchem het tussenschot tussen twee urinoirs vernield was. De verantwoordelijken zouden direct de zaak verlaten hebben en werden gevolgd door personeel. Aan de hand hiervan werden de twee Doetinchemmers (17 en 18 jaar) aangehouden. Zij zijn ingesloten voor verhoor.